Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackky

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első néhány vetítést követően bizonyos szabályszerűséget véltem felfedezni Az ébredő Erőt kritizálók körében. A csalódott nézők közös kiindulási pontjaik alapján könnyen beskatulyázhatók egy-egy csoportba, mivel mindig kicsit másabb megfogalmazásban ugyan, de újra…..
blackky 2016.01.28 10:10:19
@ontologist: Nulla történet :D :D el is áshatod magad :D szerencséd van hogy az internet megvéd és ide leírhatod a mocskos hazugságaidat.. attól mert leírod ide hogy "nulla" történet attól ez nem így van :D te ezt így megállapítod ? :D te te kurva nagy filmkritikus :D fogalmad sincs erről a filmről csak egy hipszter kis szar vagy, valószínű hogy nem is a filmet nézted hanem valami szürke foltot az agyadban.. leírjam neked a film történetét, ha már te nem bírtad megérteni ??? Valószínű ha idejössz sírni egy filmről ami IMDB-n 8,4es és itt elkezded azokat lehurrogni akik a legjobbna értenek a filmhez akkor elég szar életed lehet ...
ROFL-net Amikor Lexike megszólal 2008.03.05 13:23:00
Az "I love Budapest TV" hét jegyében, a talán legdúrvább videót most fogjátok látni ..
blackky 2008.06.17 01:16:54
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..
Vastagbőr Este jön a Mikulás ... 2007.12.06 15:58:00
Este jön a Mikulás, sajnos nem így fog kinézni ...pedig tőle még akár a virgácsot is ...:) ..