Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ummi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 80-as évek nyugati játékgyártásának egyik meghatározó szereplője volt a NIKKO cég, akiknek a különböző RC irányítású játékain egy egész korosztály nőtt fel.Elsőként szokás szerint a gyártó cégről írnék néhány mondatot, majd ezt követően mutatom be a játékot Nektek. A NIKKO-t 1958-ban…..
Mivel szerda van, így a szokásos katalógusos napot tartjuk meg itt a blogon. Mivel a Scalextric kiadványok voltak az utóbbi időben soron, így gondolom nem lepődtök meg rajta, hogy a mai napon is autópálya játékokat gyártó cég kiadványát osztom meg veletek.Ezúttal az 1990-es katalógust…..
ummi 2020.12.02 22:20:21
@Tzl: Azóta van egy kis változás, a digitális pályák!
Ha szerda, akkor jön a megszokott katalógus nap. Ígérem hamarosan a végéhez érünk a Scalextric kiadványoknak (1990 lesz az utolsó), de addig még néhány héten keresztül a népszerű autópálya gyártó kiadványait lapozgathatjátok át az oldalon.Ezúttal az 1986-os katalógust osztom meg veletek, amiben…..
ummi 2020.12.02 22:13:40
Carrera Servo blog Carrera Transpo 2014.05.17 21:08:00
Gyerekkoromban azt hittem, a modellvasút a menő. Aztán megtaláltam ezt. További érdekességek róla itt. ..
Mennie kéne az autónak, de nem megy... Illetve megy, csak mehetne jobban. Legegyszerűbben úgy jártam volna, ha Kontakt 60-nal áttörlöm, de inkább a hosszabb és precízebb utat választottam.         Első lépésben szedjük szét az autót. Igazából ez kihagyható, de…..
ummi 2014.09.14 09:29:03
Kisautó blog A legtartósabb RC 2014.02.28 15:20:48
Dávid nem rég múlt egyéves, de már most erős vonzalmat érez minden iránt, ami önerejéből gurul. Ez legtöbbször abban nyilvánul meg, hogy autók, vagy motorok felé mutogat, és közben hangosan brümmög. A forma, a típus, sőt, még a méretarány sem számít, a lényeg, hogy…..
Kisautó blog A győzelemre hajtunk 2012.05.18 06:17:00
Még decemberben zajlott le a Carrera-bajnokság magyarországi döntője, amelyet egy iskolás kissrác, Tóth Benjámin nyert meg, megelőzve sok felnőtt vetélytársát. Beni ezzel a Carrera világbajnokságán való részvételre is jogot nyert, amelyre most szombaton kerül sor a…..
ummi 2012.05.18 21:53:53
@pedaz: Szia! Nos először a második kérdésre adnám meg a választ: az itthoni bajnokságon nem mi választottuk az autót, hanem a carrera forgalmazója biztosította az autókat ( akkor csomagolták ki a dobozokból ). A játék nehézsége sok mindentől függ. Először azt kell elsajátítani hogy egyáltalán a pályán maradjon az autó. A látszat ellenére ez nem könnyű. Ha több játékos játszik, nemcsak a saját, hanem a többiek autójára is figyelned kell. Aztán van lehetőség tankolásra, ha elkottázod, lelassul az autód stb..
ummi 2012.05.18 21:55:52
 Unalmas PR-maszlagnak tűnhetett, mikor mindenkit arra bíztattunk, menjen, jelentkezzen, tegye próbára magát a Carrera magyarországi bajnokságában. Voltak, nem is kevesen, akik komolyan vették, családostul mentek szerencsét próbálni. Nem kis meglepetésre Tóth Benjámin nyerte a…..
ummi 2012.05.18 21:28:31
A Carrera nem kicsinyeskedik, ha a nürnbergi Spielwarenmesse-ről van szó. Minden évben övék az egyik legnagyobb stand a kiállításon, és mindig igyekeznek odaparkoltatni magukhoz valami érdekességet. Tavaly egy Ferrari 5999XX állt náluk, idén pedig egy R18-as Audival vonták magukra a…..
ummi 2012.03.03 19:35:59
@2799: Szia! Tavaly a TEMOFESZT-en szintén ki volt rakva a hungaroring kb 5*5 méteren, carrera elemekből. Volt egy szintén 5*5 méteres ITES pálya is, és én is kiállítottam két kisebb scalextric pályát. Ha idén megrendezik valószínűleg ismét kinn leszünk, nem kell Ausztriáig menned.
Ez volt az első alkalom, hogy itthon komoly slotcar versenyt hirdettek: a Carrera öthetes bajnoki sorozatán nem csak néhány tárgynyeremény volt a tét, de a világbajnokságon való részvétel is.Kemény küzdelem zajlott a helyezésekért Az elmúlt hetek selejtezői még viszonylag…..
Az ember, ha utazgat, olyat is megtesz, amit nem tervezett be előre, netán amiről megfogadta, hogy semmiképpen nem teszi meg. Például autómodelleket vásárol. Így jártam én is Amerikában, ahol már az első nap sikerült mintegy véletlenül betévedni egy San Jose-i Toys…..
  Egyszerűen képtelen vagyok tőlük megválni. Legalább a negyedik költözésemet éli túl a BMW, a Lotus, a két Porsche meg a Ferrari. Pedig ahányszor összecsomagolok, mindig szívtelen szelektálógéppé válok, és kihajítok minden fölösleges holmit, illetve jellemzően…..