Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszkimoczy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint már beharangoztuk, egy kissebb delegációval ellátogattunk a Szegedi alleycatre. Mint kiderült, a parti kihagyhatatlan volt!KépekKépek 2 A korábbi terveinket felrúgva péntek este indultunk útnak négyen Kutyával, Katával és Buchuval. A pakolászás pillanatok műve volt, unalmas…..
Eddig talán sikerült eltitkolnom több-kevesebb sikerrel, de valójában éppúgy imádok listákat írni, mint a főhős, Rob Nick Hornby Pop, csajok satöbbi című regényében, vagy mint a Naiv.Szuper. főszereplője. Így hát alig vártam, hogy eljöjjön az év vége, s írhassak egy…..
Könyv, egó, entrópia Játék 2010.12.10 19:16:00
Cottától kaptam a legújabb körbeadós játékot – köszönöm. Az alant olvasható kérdésekre kell válaszolni, amint láthatjátok, ez nekem nem sikerült hiánytalanul, és természetesen muszáj volt néhány helyre magyarázatot is mellékelnem.   01 – A múlt év legjobb…..
Bár szeretem Vonnegutot, olvastam az összes regényét (a legtöbbet minimum kétszer), és sok egyéb kötetét is, a halála után megjelent írásaitól eddig távol tartottam magam. Féltem, hogy az innen-onnan előásott régi művek úgyis csalódást okoznának, és nem akartam lerombolni…..
Bridge-től, Cottától, majd Fuksziától kaptam a kedves felkérést, hogy asszociáljak egy kicsit az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár játékában. Öt szóról kell leírni azt, ami eszembe jut. Így ma este ahelyett, hogy egy könyvről írnék, némi bepillantást engedek roppant…..