Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buendiák

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A taxisoktól egyre többet hallom a panaszt, mondom nekik, hogy megállni tilosos utcákban még az utast sem rakhatják ki büntetlenül, mert a bekamerázott utcákban automatikusan verik rájuk a harmincezer forintot. Vélemények az azonos című írásunkról...
Buendiák 2011.01.02 14:26:38
Láttátok Illés István közterület-felügyeleti igazgató asztalán aj új Macbook Pro- t és iPhone 4-et?
(
galeria.totalcar.hu/kozelet/2010/12/17/terfigyelo_kamerak/?current_image_num=40&image_size=l#)
Asztali gép is van a képen, tehát nyilván privát eszközökről van szó. A Mac nincs töltőn, tehát a telefon internetjén lóg (arról tölteni a telefont oktalanság lenne).
Nyilván nincs semmi összefüggés a gépek magas ára (úgy 800e körül van a konfiguráció) és a betöltött tisztség között, amelyben személyesen dönt behajtásokról és soktízezres büntetések megadásáról vagy elengedéséről.
Az is furcsa, hogy miért kell neki az irodájában privát netes hozzáférés? Talán csak nem olyan e-mail forgalma van, amit nem mer a hivatali levelezőszerverre engedni?!

Egye fene, kimondom: egy ideális, rendezett, korrupcióval szennyezett irodaberendezést látunk. És az iPhone dobozba is befér pár milla :(
Buendiák 2011.01.02 16:27:57
@tükörfúró: Igazad van. De hol fogjuk meg őket marokra bal kézzel, hogy a jobban tartott bikacsökből értsenek, ha nem a felszínen?!
Ez a kis fiatal gyerek még talán megmenthető. Egy kis elkobzás, egy kis felfüggesztett, talán egy-két hónap előzetes és ha teleírt pár falat, hogy többet pénzt nem fogadok el parkolási stiklik eltussolásáért, akkor talán vissza is lehetne engedni a kameraszobába.
Látszik, hogy ügyetlen, a második millát már kivagyi cuccokra költötte, amire nincs szüksége se a munkához, se a szórakozáshoz és még villog is vele a rendőr haverok előtt.
De ha itt hagyjuk és büntetlen, tíz év alatt hagyóvá kupálja magát :(