Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kávéimádó007

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy elrobog a villamos az Oktogon mellett, jól látszik az egészen friss, csillogó kirakat és a mögötte bíborban, vörösben, kávébarnában pompázó üzlet. A Teréz körút 34. szám alatt nyílt meg a coffeeheaven legújabb kávézója, ami az óévet búcsúztatva az Arena Plaza és a…..
Úgy néz ki, megragadtam az almás ízvilágnál, most egy almás, zöld teás koktélt – gyakorlatilag limonádét készítettem, mégpedig a Kulináris Világ Nórájának receptje alapján.Természetesen módosítottam a recepten, mert úgy hozta a kedvem. Ez lett belőle:  Kell…..
városjáró blog Hadik hadilábon 2010.09.20 10:15:00
Mivel már vagy harmadszor hirdették meg, hogy "mostmáasztántényleg" megnyított a Hadik Kávéház, tegnap lecsekkoltuk - volna. Volna. Fizikailag ugyanis valóban megnyitott egy hasonnevű műintézmény a Gárdonyi-szobor tövében, ám szolgáltatásában,…..
„Budapest, Budapest, szeretlek téged!”  (Kisangyal: Túrista; 1987) Utálom Budapestet – halljuk nap mint nap nem csak vidéki, de budapesti ismerősöktől. Mostanában mind a Mandineren, mind a Komment.hu-n jelentek meg Budapestről szóló cikkek. Beállunk a sorba mi…..