Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leventeee

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bagó Ákos Károly, magyar formatervező itthon, többször keltette fel a design szakma figyelmét előremutató, jól hasznosítható tárgyaival. Az UO toll formatervével „A jövő vállalkozója“ címet is megszerezte. A már kereskedelmi forgalomban is kapható UO toll nem…..
A hajtás után következő képeken Slavche Tanevsky tervei láthatók, melyek Lamborghini Ankonian néven járják be a designblogok oldalait. Nem tudni, hogy a rendereknek van-e hivatalos kapcsolata az olasz társasággal, talán jobb is ha nincs. Nem szívesen lennék a tükörteszt szenvedő…..
Ha valaki karácsonyra építési telket kapott, de egy vízmosást talált a helyén, ne keseredjen el, inkább kövesse Max Pritchard terveit és építsen egy hasonló híd-házat magának. Az Ausztráliában, közelebbről Adelaide területén található épület kiválóan aknázza ki, illetve…..
Nyilván mindenkivel, vagy legalább a többséggel előfordult már, hogy egy levegővel akarta végigporszívózni az egész lakást, és a legtávolabbi sarok eléréséhez szükséges három centit egy rántással oldotta meg. A falból kitépett konnektor rohadt idegesítő, ráadásul…..
Blogajánló jelleggel most az ArtificialOwl gyűjteményét szeretnénk a köz figyelmébe ajánlani, amely a fejlécben elhelyezett öndefiníció szerint a legérdekesebb, ember által alkotott és magára hagyott dolgokat, járműveket, épületeket gyűjti lelkesen. Az országok szerint is…..
Leventeee 2010.11.17 16:04:46
A Kazincbarcikai Ifjúsági Vöröskereszt egyik alapító tagja ajánlotta figyelmünkbe a kanadai Fortnight fehérneműcég víruskampányát, amelyben az elsősegélynyújtás kevéssé életszerű, de annál látványosabb körülményei között csodálhatjuk a termékeket. A Super Sexy CPR…..
Leventeee 2010.11.17 15:55:55
Bár a hivatalosan, állandó kikötőnek minősülő helyek egyelőre elfogytak, az Eilbekkanal partjánál sorakozó lakóhajók új divatot indítottak el. A környéken élők pozitív visszajelzései és az ingatlanfejlesztő társaságok erős érdeklődése komoly távlatokat adhat ennek az…..