Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NormanBates

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A német harci gépezet átgázolt a kártevők által belülről megrágott holland tulipánmezőn, még ha a végeredmény teljesen nem is tükrözi ezt. Kaptak a kukások egy komoly szúrós pukit az arcukba, röviden ennyi történt tegnap este Harkovban. Nem lettünk sokkal okosabbak a csapat…..
NormanBates 2012.06.14 16:49:17
"Große Spieler wollen sich mit den Großen messen!"- mondta többek között Hansi Flick a válogatott másodedzője a dfb.de -nek nyilatkozva, mikor Céről kérdezték. Tehát C. Ronaldo a nagyokhoz akarja mérni magát, de a portugál válogatott nem ér fel a német válogatott szintjére. El…..
NormanBates 2012.06.11 12:10:40
Az egyik osztrák újság címlapján a héten óriási marhaságot láttam, azt gondoltam hogy ilyen ökör politikusok csak nálunk vannak, de nem! Történt ugyanis, hogy Günther Platter, Tirol tartományfőnöke (vagy valami hasonló a titulusa, de ez lényegtelen, tehát nagy fejes)…..
Evribáádi! Máma írok a tegnap helyett, mert: -a 18:38-as vonatunk 22:45-kor indult el. Mindnenki sztrájkol, mert emelik a nyugdíjkorhatárt 62 évre. Máshol ennek örülnének!-este sem energiám, sem kedvem nem volt írni. ez van. a ratyik már csak ilyenek. Nade. Akkor ahogy…..
Igazàból ma nem történt semmi sem, de vicces fr billentyűzeten hu kiosztással írni. Najó kurvára nem az.Jade kérem, ami a itt a vidéki tesco-ban van, az durva. Van borjúpofa, marhavese, languszta, 6 féle hagyma, 8 fajta paradicsom, s minden jó buli kelléke: eper s pezsgő. De télleg.…..
NormanBates 2010.09.22 13:06:42
Na,nekiállok megint, bár fájdalom így újra, de sebaj. Jutka elment suliba, JP dolgozik, úh boltbaátmenés előtt megírom, h mi történt.Tehát azért csak most kezdem, s nem ezelőtt, mert sikerült otthon hagynom a DVI VGA átalakítót, a WiFi kártyámat, plusz a monitort is. Első…..
NormanBates 2010.09.20 16:48:21