Regisztráció Blogot indítok
Adatok
glori

13 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Interjú Földes Annával, a Bicskei Menekülteket Befogadó Állomáson végzett önkéntes munkájáról Földes Anna 22 éves, pszichopedagógia szakos hallgató. Több mint fél éve a bicskei menekülttábor önkéntese. A táborban élő gyerek beilleszkedésével és fejlesztésével…..
Vasárnap délután 17 órakor indult vissza Líbiából a magyar állampolgárokért küldött 737-es Boeing repülőgép Ferihegyre.  A magyar belügyminiszter, Pintér Sándor csütörtökön közölte, hogy mintegy 50-60 magyar állampolgár tartózkodik Líbiában, akiknek hazatérését a…..
Február 23-án este 7 órakor élő interjú alanya volt Lakatos György fagottművész az AfriCafé kistermében, a Fiatalok az Élet Küszöbén [FÉK] diákszervezet heti alkalmán.Mintegy 100 egyetemi hallgató jött el az estre, hogy élvezze a zene csodáját, megismerhesse a zenész…..
10 000 ember az Arénában. Csend. Feszült várakozás. A fények lassan felerősödnek, majd hirtelen vakítani kezdenek. Dobpergés. Megjelenik Ákos a színpadon. Hatalmas tapsvihar, majd 2 órás tombolás. A Baptista Szeretetszolgálat rendezte meg hazánk legfergetegesebb jótékonysági…..
Őszintén szólva ez is ugyanolyan téma, amit át kell élned, ahhoz, hogy beszélni tudj róla, vagy véleményt alkotni. Átéltem. Hosszú volt. Pozitiv és negativ élményeim is vannak, de teljesen feleslegesnek tartom, hogy erről beszéljek. Ahogy azt is, hogy 25-26 éves koromig megint…..
glori 2010.12.10 14:26:41
           A Magyar  Virtuális Enciklopédia szerint a „szingli – egyedülálló nő vagy férfi, aki tudatosan úgy alakítja az életét, hogy huzamosan nem fér bele se társ, se család. Jellemzően városi, képzett, jó anyagi…..
Reviczky4 Hírmondó ÉrtékTrend 2010.12.09 12:12:00
 Szombat éjjel, fél 1. A vizsgaidőszak közeledik, éppen a gyakorlati terepnaplómat írom. A szobám ajtaja nyitva, nem kell zenét kapcsolnom, mert hallom a szüleim hálószobájából a tv zúgását. A hangok és a kékes fények árulkodnak, már vagy egy órája valamilyen politikai…..
Reviczky4 Hírmondó Karácsonyfa 2010.12.08 15:06:00
? Advent. Nem tudom, hogy mit jelent, de olyan jól hangzik.Olyan karácsonyi feelingje van. Várakozás az ajándékokra,vásárlás,rohanás bevásárlóközpontból bevásárlóközpontba. Gondolkoztál már azon, hogy mit szeretnél kapni?Nehéz a választás! A barátoktól inkább valamilyen…..
Végre elérkezett a magyar történelem újabb dicső korszaka, megint elindult a Való Világ! Pontosan nem tudom, mióta megy a műsor, de azt igen, hogy legalább fél évig...nem is, lesz az egy teljes esztendő, szóval újabb egy éven át minden újság tele lesz az…..
 „Férfi és nő, hogyan is érthetnék meg egymást amikor mind a kettő mást akar; a férfi a nőt, a nő a férfit.”   Karinthy Frigyes Melyik a finomabb az instant leves, vagy a házi tyúkhúsleves? Ezernyi elméletet, útmutatást, példát hallunk,…..
Este: Kezdek fáradni, biztos megint elmúlt éjfél. De mennyi is az idő? Hajnali 2...valóban elmúlt már éjfél. Asszem ideje aludni. Ezt nem hiszem el, azok az átokverte kakasok megint kukorékolnak!? Nem tűr halasztást a kiirtásuk, holnap tényleg felrobbantom őket.…..
glori 2010.11.21 14:24:13
Sok oka lehet annak, hogy korunk egyetemistája minél nagyobb számokkal szeretné megtölteni bankkártyáját. Tandíj, lakbér, szórakozás, szexshop, bármi. Most a létfenntartás alapjain (ne tessék mosolyogni, a szexshop is az lehet) túl is lehet oka a munkavállalásnak.Azon…..
-Halló!-Jó napot kívánok! Semmilyen Hajnalka vagyok és a Fantasy Corporation megbízásából telefonálok. Egy kihagyhatatlan ajánlatunk van az Ön cége számára!-Nem, sajnálom, nem érdekel! Nem foglalkozunk semmiféle telefonos ajánlattal! Visszhall!Kattan a telefon. Csend, majd ismét…..
Több tucat olyan település van Magyarországon, ahol október 3-án egyetlen szavazattal nyerhetett az adott polgármester-jelölt. Az önkormányzati választási rendszer ugyan is egyfordulós, sem érvényességi, sem eredményességi küszöb nincs. Ez a furcsaság eredményezheti azt az…..
Érdekes olvasni a sok különböző véleményt a facebookról. Jellemzően, mint minden meghatározó dolog, megosztja az embereket, valakik gyűlölik, mások rajonganak érte. Én az utóbbi csoportba tartozom. Kifejezetten szociális embernek tartom magam, rengeteg ismerősömmel tartom a…..
Kinyitva egy keresztény újságot, úgy vélhetjük, hogy az egyházak, már jól megtanultak hallgatni. Olvashatunk egyházi hírekről, konferenciákról, nyilatkozatokról, találhatunk még igemagyarázatot, bizonyságtéteteleket, mégis olyan érzésünk lehet, hogy az egyház hallgat.…..
Arab sejk, orosz pék, amerikai hivatalnok és magyar kőműves... Mindegyik számára mást jelent az a szó, hogy feleség. Az arabnak egy rész az egészből, azaz egy feleség a sokból     ( vagyis négyből), akinek hallgatnia arany és megmutatnia akár csak a…..
glori 2010.10.29 21:58:17
Reviczky4 Hírmondó 56 2010.10.29 15:07:00
1848. március 15. a Pilvax kör tagjai, a márciusi ifjak kezükbe vették az irányítást és elindultak, hogy tegyenek hazánk szabadságáért... 1956. október 22. A műegyetemi MEFESZ, azaz a Magyar Egyetemisták és Főiskolások Szövetsége megfogalmazza a 16 pontot, majd 23-án bevonják…..
Szomorúan olvastam a Népszava cikkét, miszerint, bár a tavalyi kezdeményezés célja a hagyományteremtés volt, idén mégsem kerül megrendezésre a Múzeumok Őszi Éjszakája.  A Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Nefmi) közlése szerint mindennek az oka az, hogy az idei…..