Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna033

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnálom, hogy egy ideje megint váratlak titeket, és aggódnotok kellett értem. Sose aggódjatok, ha baj van, azt ki kell adnom magamból, ahogy anyukám halálát is megosztottam veletek. Persze, azért az emilkék örömet okoztak, mert hogy hiányzom. Na, ezt jól megaszondtam: nem kell…..
Most ment el a Melinda barátnőm, aki két röpke napra formailag vendégként, valójában majdnem-testvérként beköltözött szerény hajlékomba. Az ablakból integettem utána, ahogy felszállt a buszra, aztán rohantam ide, még mindig örömmel teli szívvel, hogy kibeszéljem magamból azt…..
Itt a naaaaagy sze-he-re-he-le-hem napja! Évente egyszer, egyetlen napra azt hazudjuk magunknak, hogy tudunk önzetlenül szeretni. Aki szerencsés, még el is hiszi. Rózsaszín szívecskék, rózsaszín plüss állatkák, piros rózsa vödörszám, uram bocsá' még rózsaszín vibrátorok is…..
Hát, tudjátok, elég sokat tudok az emberi temészetről, de a hülyeségünk újra meg újra meg tud lepni. Vilmos herceg, az angol trónra született, kissé lófejű királyi sarj, meg az ő kedves mosolyú Kate Middleton nevű barátnője házasságra adták a fejüket. Eddig rendben. De hogy…..
Holnap Szenteste. Nagy készülődésem az idén nem volt, és nem is lesz. Anyut hazahozom holnap délelőtt az otthonból, ha nem lesz olyan szétesett állapotban, hogy nem merem kimozdítani a megszokott környezetéből, akkor hozom. Egyedül leszek vele, a bátyám inkább egyedül ünnepel.…..
Na, feleim, mint tudjátok, közeleg a karácsony. Nekem anyukám nélkül nem lesz az igazi. Talán haza tudom majd hozni az ünnepre, ha éppen a paranoia nem gyűri maga alá. Pár hete az otthonban azzal fogadott, hogy megölt valakit, és fel fogják akasztani... Mit lehet itt mondani? És mit…..
Soha egyetlen Megaszárt nem néztem meg, és amit a másik csatorna csinált, tehetségkutatót, azt se. Még a nevére se emlékszem. És még csak azt se tudom, miért nem néztem legalább beléjük. Azt tudom, idegesített, hogy rétestészta módjára nyújtják a végtelenségig, de ha…..
Pár napra elutazom, Bécsben, a könyvvásáron próbálom a legújabb könyvemet eladni egy érdeklődő angol vagy amerikai kiadónak. Németül már megjelent, de a kiadóm nem viszi túlzásba az én karrierem szekerének előrefelé tologatását. Magyarán tojik rám. Magára nem tojik. Ki…..
Tegnap óta a bulvár ontja a hírt a mi szegény fejünkre, hogy bizony a naaagy Csernus doktort elhagyta a felesége! És mindegyik felvezetés középpontjában ott a konklúzió. Hogy a naaagy pszichiáter lám a saját életét sem tudja meggyógyítani, hiába tanítja ezt másoknak. Hogy…..
Tudjátok, ez azért érdekes. Mármint a Hajdú-Sarka páros nem, de a hír mögötti tartalom már igen. A hölgy kiment volna Spanyolhonba fotózkodni, lévén modell volt, mielőtt eltartott feleség lett volna. Mert most már ez a státusza: eltartott feleség. Eddig ündi-bündi volt minden,…..
Hát, akkor csapjunk a lovak közé! A cím kissé homályos. Minek a külcsínje és belbecse is indította be az agyamnak az pörgését, kérdezitek? Hááát, mindenféle dolgoké. Ami nekilendített a billentyű csapkodásának, az a bulvár címek igen-igen külcsínes címe és a nulla a…..
Eltűntem egy hétre, bocsánatot kérek tőletek, feleim! A számítógépem úgy döntött, frissítésre szorul, én meg az alaplap telepítő lemezét elkevertem valahová... Ha nincs két csodálatos barát, Pami és Matyi, akkor még mindig a monitorom fekete felületét bámulhatnám.…..
Magyarország is hétmérföldes csizmában rohanva próbál csatlakozni a Gagyiwood által elterjesztett  tömegtájékoztatási módszerekhez. Olyasmikről is tájékoztatják a tömegeket, ami vajmi keveseket érdekelne, ha lenne mit nézni. De nincs. Akkor aztatat nézzük, ami van. Pont.…..