Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vendégblogger

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkor Pozsi, most pedig Dark Future írta meg első tapasztalatait a Google böngészőjéről... Két-három nap használat után merészség lenne a Chrome-ról nagy igazságokat kinyilatkoztatni, így jelen értékelésem nem több, mint egy szubjektív gyorsteszt. Mivel a szoftver vállaltan…..
Megkértem a Chrome-konteszt két nyertesét, hogy foglalják össze első benyomásaikat a Google böngészőjéről. Elsőként Pozsi tapasztalatait kopipésztelem ide. tetszik: az omnibox elsőre ügyesebb mint az awesomebar maximalizáláskor még kevesebb chrome oldalon kereséskor…..
Egy hosszabb posttal emlékezünk majd meg az új Ubunturól. Ám amíg ez a post összejön, befutott Németh Ádám reagálása az Indexben "Adminisztrációs hiba" címen megjelent Ubuntu-tesztre. Íme. Nos, talán kezdjük a diszklémerrel: hardcore Unix-felhasználó vagyok, 1998-ban…..
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week nyolcadik írása... Szerző: Simon Benjamin Blog: benjamin.hu Ötleteltem egyik nap és az jutott eszembe, hogy mi lenne ha a fórumtopikok helyén…..
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week hetedik írása... Szerző: Kovács Balázs Blog: logout.hu/kobaljov Az utóbbi években a világ legnagyobb nemzetközi vállalatainak és tehetős…..
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week hatodik írása... Szerző: Bobály Mihály Blog: jabjab.blog.com Legalábbis a Google szerint. A Google AdWords kampányaiban beállítható hogy a…..
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week ötödik írása... Szerző: Longhand Blog: SEO blog Ha eseményhez kellene társítanom a magyar weben a - sokféleképpen értelmezett - web2-es…..
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week negyedik írása... Szerző: Dobó Mátyás Blog: doransky.hu A találgatás néhány hete kezdődött amikor a Facebook platform fejlesztésének…..
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week harmadik írása... Szerző: Bártházi András Blog: webizen.hu A böngésző böngészőben futtatásának ötlete talán nem egy hatalmas, de minden…..
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week második írása... Szerző: Gyarmati László Blog: infonaplo.blogspot.com A Twitter rövid üzeneteiben mindenki világgá kürtölheti, mit…..
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week első írása... Szerző: Németh Ádám Blog: jabbermania.blogspot.com A weben és az emailen kívül egy dolog van, amit sokan használnak: az…..
Webisztán Sziget 2.0 (RTW #0) 2007.08.10 14:31:00
Igazából Reader Takeover Weekre érkezett ez az írás. A szerzőnek nincs blogja, ezért elvileg nem is fért volna be. De aztán mégis az engedékenyebb énünk kerekedett felül. Az igazi RTW jövő héten lesz, itt a Webisztánon. Szerző: Kovács PálBlog: - A régi barátok nem csak arra…..