Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M+M: molly

9 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis az átlagos sütikhez képest mindenképpen az, mert gyakorlatilag édességet csak a töktől és a banántól kap, mivel összesen 1 evőkanálnyi nádcukor van benne. Vaj szintén  csak mértékkel van benne a nedvességet és a szaftosságot szintén a gyümölcsöktől…..
Hát igen, Magyarországnak azért sok előnye van a Túró Rudin kívül is, nagyon jó helyen van például és nagyrészt elkerülik a kellemetlen időjárási jelenségek.Azért vagyok most ilyen szentimentális, mert ma kezdődött itt a hurrikán szezon, ami állítólag idén keményebb lesz,…..
Folyamatosan izzok, egyszerűen nem tudok leállni a dühöngéssel. A Hatvannégy Trollmegye nálam mindenképpen elérte, amit akart: sikerült egy számomra nagyon fontos dologba beleszarni.Aki esetleg még nem hallott róla, röviden az ok: a Toroczkai-féle szélsőjobboldali társaság egyik…..
Nem kell mindjárt aggódni, a vodka elhagyható, de azért a jó hír mégis csak az, hogy akár rumra is cserélhető. Ez persze csak akkor fontos szempont, ha az ízlések kicsit keverednek a társaságban. Ha pedig gyerekeknek is adnánk, kérem, hogy mellőzzetek mindennemű alkoholt, és…..
M+M: molly 2011.06.14 23:33:21
Mondjuk az azért aggasztó, hogy itt naponta van pár autósüldözés meg lövöldözés, múltkor a tévében live mutattak egy autósüldözést - két, valami lövöldözés miatt körözött fekete nőt(!!) fogtak el végül. Akárkivel beszélek, mind azt mondja, hogy ó, Houston nem…..
M+M: molly 2011.05.31 18:23:00
@Zs. Orsi: te túl sokat feltételezel rólunk:) nem ismerjük ám az összes komplexet és környékét, sőt. pár névismerős ezek közül, de én is csak azt tudnám mondani, amit az apartment ratingen találok, íme:
westheimer:
en.wikipedia.org/wiki/Memorial_D
lofts at hermann park:
www.apartmentratings.com/rate/TX-Houston-The-Lofts-at-Hermann-Park-formerly-Alta-Lofts.html
amalfi:
www.apartmentratings.com/rate/TX-Houston-The-Amalfi-at-Hermann-Park.html
west ave at river oaks
ezt nem találtam
domain at kirby:
www.apartmentratings.com/rate/TX-Houston-Domain-at-Kirby.html

egyikről se mondanak túl szépeket. azt tudom, hogy a hermann park elég csótányos, de azt mondják,hogy amúgy jó hely. egyébként nekem voltak tippjeim, mikor idejöttünk, de ezek túl drágák:
The Inverness
Brompton Court
ahol mi lakunk (Medical Center) - ez nem túl drága és elég jó, meg nagyon biztonságos: Riverwalk Condominiums
Versailles Park
Jefferson Estates at Bellaire
Alta Lofts at Hermann Park
The Boulevard Apartments.

Egyébként ha gondolod, vedd fel a kapcsolatot ezzel a nőcivel: www.realtor.com/realestateagents/Patricia-Bailey-And-Susan-Missiha_Houston_TX_1339826?source=web (Susan), nagyon rendes, nekünk ő segített lakást találni annak idején.
M+M: molly 2011.05.31 18:24:42
@M+M: molly: a westheimerre vmi hülyeséget linkeltem, nem értem miért, szóval azt nem találtam.
 Azt már rég akartam mesélni, hogy itt mennyire ijesztő időjárás figyelmeztetések vannak a tévében: az épp aktuális műsort elnémítják, beúszik két piros csík, közte leírva, amit egy nagyon szigorú férfihang mond: szörnyű vihar/tornádó/hurrikán várható itt, ott,…..
 Azért ez is egy érdekes - és magyar szemmel páratlan - élmény: ma beszéltem a biztosítós "képviselőmmel", aki egy fél órás beszélgetés keretében mindent tudni akart "postpartum" énemről: hogy vagyok, van-e segítségem, nem vagyok-e depressziós, milyen…..
Csak egy gyors, rövid bejegyzés, hosszúra sajnos most nincs időnk, két csecsemővel hadakozunk a nap 24 órájában, szóval: mint arról már többször írtunk, Amerika sok szempontból jó hely, egy csomó dolog nagyon okosan, gördülékenyen, praktikusan működik, a dolgok…..
Bár most egyáltalán nem blogot kéne írnom, hanem aludnom vagy mosogatnom vagy babát altatnom vagy tejet pumpálnom vagy üvegeket sterilizálnom vagy mosnom kéne, azért végre megpróbálom elmesélni hogyan is születtek az ikrek. Október 2. (a születésnap) egy szombati nap volt, előtte…..
 ..
M+M: molly 2010.10.07 06:19:14
@bodnarcsalad: a 15:16 és 15:53 nem a születési súlyuk, hanem a születési időpontjuk. picik persze: 1900 és 2000 grammal születtek és épp megkezdtük volna a 35. hetet szombaton...
M+M: molly 2010.10.07 06:20:08
@Anita0703: Léna és Márton
M+M: molly 2010.10.07 06:20:55
@Hella1975: hát. hirtelen bizony. meggyőződésem volt, hogy még legalább két hetem van, aztán tessék...
Természetesen nagyon boldogok voltunk, mikor megtaláltuk ezt a csudalakást, de egy szép és üres lakást be is kell bútorozni ugyebár. Még Triesztben arra a kicsit kiábrándító tényre hívták fel ügynök barátaink a figyelmünket, hogy itt a bútorkölcsönzés éri meg a legjobban,…..
M+M: molly 2010.09.28 18:14:20
@Hella1975: én legszívesebben Angliában élnék persze:)
M+M: molly 2010.09.28 19:15:33
@Hella1975: fogalmam sincs. valószínűleg az angol szak is hozzátett a vonzalomhoz, de tökéletesen nem tudom megmagyarázni. az viszont biztos, hogy nekem valamiért Anglia maga a romantika.
M+M: molly 2010.09.28 20:59:34
@Hella1975: én utálom a kánikulát és szeretem az esőt...
Egy nagyon alapvető élményről fogok most írni kicsit: az itteni emberek kedvességéről, segítőkészségéről és mosolygósságáról. Szinte közhely, hogy "bezzeg Amerikában mosolyognak az emberek az utcán", amire eddig néha azt találtuk mondani, hogy "na és, nekem…..
Ha az ember új országba költözik nagyon terhesen, macskával, akkor a legfontosabbnak valószínűleg az azonnali fészekrakást tartja. Mert persze egyedül is kell egy hely, ahol lakni lehet, de ha extra felelősséged van és nemcsak magadra kell gondolnod, akkor aztán minél hamarabb kell…..
M+M: molly 2010.09.22 15:18:16
M+M: molly 2010.09.22 15:45:19
@Ypszi: hümm...én a jó családot mondanám mindenek előtt. de amúgy persze, éljen a szuper lakás/remek munka-kombó.
Heaven, Hell or HoUSton cicapara 2010.09.21 01:05:00
A legtöbb előzetes aggodalmunk, a koraszülés mellett, Fannihoz kötődött. Oltást kellett neki adni több mint egy hónappal az út előtt, ezerféle papírt kellett kitöltetni kétféle állatorvossal a repülés előtt egy héten (vagy három napon?) belül. Ki kellett deríteni, milyen…..
M+M: molly 2010.09.21 22:41:47
@Ypszi: hát, muszáj volt cica nélkül utazni, hat óránál hosszabb utakra csak Swiss Air-nél mehetsz állattal (nem, valószínűleg más légitársaságokkal is, én őket találtam anno), de annyira drága, hogy nem árt, ha előtte eladod a lakásodat mondjuk:)...meg amúgy is, fanni túl magas: nem fér az ülés alá, az meg követelmény (a Swiss Air-nél talán nem...)

ez egy szobamacska egyébként, szóval főleg a légkondi lehet számára újdonság itt...az állatorvosokról mindenképp írok/írunk majd, én is kíváncsi vagyok rájuk.

a texasi meg...hát, azt hiszem azt inkább vidéken beszélik (persze alapvetően fogalmam sincs, majd olvasgatok még a nyelv alakulásáról), a városokban kevésbé, az ingatlanügynökünk (ilyenünk is van, hehe) pl itt született, de nagyon szép amerikai angolt beszél. persze a feketék azért tudnak megdöbbentő hangokat és hanglejtést produkálni.
M+M: molly 2010.09.22 00:23:07
@Hella1975: ó, nagyon szívesen
M+M: molly 2010.09.22 00:33:49
@Ypszi: fel lehet vinni, de csak akkor, ha tényleg kicsik azok az állatok és be tudod őket nyomni az ülés alá úgy, hogy kényelmesen elférjenek. a mi macskánk ennél jóval magasabb:)

a cargo elméletileg nekem sem opció,de inkább cargo, minthogy ne jöhessen velünk. én is imádom a macskát és sajnos muszáj volt így megoldani.

szép a texasi? hááát...nekem a glasgow-i skót (ami kínainak hangzik:D) sokkal jobban tetszik
                               /forrás: www.travelpod.com/ Az utazás napján körülbelül négy óra alvás után (este hosszan gyömöszöltük és méricskéltük és pakoltuk a bőröndöket és a…..
M+M: molly 2010.09.21 22:43:10
Heaven, Hell or HoUSton első 2010.09.20 03:56:00
 Na, itt kezdődik.Kitaláltuk Mollyval, hogy elég sok váratlan és meglepő érmény ér minket ahhoz, hogy itt összegyűjtsünk belőlük valamennyit. Még nem teljesen világos, milyen formában, de az énblogok után most ketten (M+M) próbálunk írni egy félig tematikus,…..