Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megyesz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest, 1995. Huszonkét éves vagyok. Aki sokat járt a Moszkva tér környéki buszokkal, emlékezhet egy lányos, szőke sofőrre, aki legalább ötven plüssállattal osztotta meg a vezetőfülkét. Ő volt Tibi lakótársa, ami még nem gond huszonhárom négyzetméteren, de a helyi és az…..
1993-94, Budapest. Húsz-huszonegy éves vagyok. Kellemetlen néhány hét következett, mert megszoktam, hogy naphosszat a kisházban olvasgatok, most meg hirtelen nyakamba szakadt minden: Kaját, pénzt, tűzifát kellett szereznem. Réka segített, de az ő zsebpénze meg az otthonról csent…..
megyesz 2010.12.07 22:02:17
@igor1974: Nem kell olyan soknak lenni, eleg lenne ha napi v. 2-3 napi rendszereseggel lenne uj post! :)
2-3 hete talaltam re erre a blogra, aznap mindet elolvastam azota meg minden nap varom az ujjat, szoval nekem nagyon bejon az "iromany"!!! :)
Töretlen Elégedett Nagymagyar 2010.11.28 10:25:00
Hallgatom az alkesz burkolót, ahogy beszél magában munka közben.Ideírom amit mond, mert ebbe a blogba illik."A baj már nem itt van Nagymagyar, hanem (...) Brazíliában.""Áldja meg az Isten ezt az országot testvér. Ha már így alakult.""Öreg vagyok én még…..
Izgalmas játékot indított az Afrikai-Magyar Egyesület. Aki elolvassa Frei Tamás A megmentő című regényét és helyesen válaszol öt kérdésre, részt vehet egy sorsoláson, amin három egy főre szóló afrikai kalandtúrát lehet nyerni személyesen A Riporter gájdolásával. Az Ördög…..
Utálok egyedül utazni. Illetve… dehogy utálok, sőt, szeretek, imádok menni, a vonaton, buszon, repülőn ülni, élvezni az utazást magát, várni a megérkezést, nézni a tájat, az embereket, bármit, amit érdemes, elmerülni, beszívni, töltekezni, raktározni,…..
megyesz 2010.09.20 01:12:57