Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majdmegeszlek

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Be kell valljam, hogy az idei év nagy felfedezettje számomra Fördős Zé és a streetkitchen volt. Persze ehhez nagyban hozzásegített a Konyhafőnök c. műsor (köszi ker. tv!). Addig nem igazán tudtam, ki is ez a fickó. Lilafügéről (alias Havas Dóráról) már hallottam, sőt! A…..
majdmegeszlek Almás pite másképp 2015.09.11 19:50:14
Miután hazautaztam, megint rámtört a piteehetnék, de be kell valljam, hogy az elmúlt hetek kontrollálatlan szénhidrátfogyasztása némi lelkiismeret furdalást okozott. Nem vagyok az a nagyon diétázós típus, mert ami jól esik, azt megeszem, de igyekszem odafigyelni a minőségre és a…..
majdmegeszlek Klasszik pite 2015.09.10 10:00:00
A korábbi bejegyzésben említett tesólátogatásnak volt még bőven sütihozadéka, nem csak a muffinok. Grétinek eszébe jutott az az almáspite, amit egyszer már megsütöttem nekik, és nagyon megkívánta. Na igen, teljesen meg tudom érteni. Az az almáspite mennyei. De tényleg!…..
Az elmúlt hetet a tesóméknál töltöttem, ahol van két szupercuki és szuperszövegű gyerkőc. Ők az unokahúgaim: Zsó és Hani – időrendi sorrendben. Imádom őket, és imádok nekik sütni. Hálás közönség a két csajszi, mert mindent megesznek, amit csinálok nekik. Persze, csak ha…..
Az OurFashion blog is csatlakozott a Johnny Walker és a Diageo '1 millió lépés az ittas vezetés ellen' nevű kezdeményezéséhez. Így holnap, azaz szeptember 16.-án 5 órakor gyülekezünk a Liszt Ferenc téren Jáksó Lászlóval, Für Anikóval, Piringer Patríciával és a Burzsuj…..