Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xenu lives!

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MHT! Az alábbi történet az egyik kollégámmal esett meg a munkahelyünkön, ahol már ő is évek óta dolgozik. Sajnos már többször is előfordult, hogy késett néhány percet, de ilyenkor minden alkalommal…..
Xenu lives! 2016.07.06 15:15:12
@gályarab: A megoldás: hamarabb kell indulnifél órával. Na, ugye milyen hihetetlen? :)

De ez lényegtelen a poszt szempontjából, a pofozkodás Btk-ba ütköző cselekmény, én fogadnék egy ügyvédet, feljelenteném a főnököm és szétperelném azt a céget. Ilyen nincs, hogy megüt a főnököm mások szeme láttára!!!
Ebből csinos kártérítés is kinézhet. Főleg, ha kiderül hogy nem volt minden rendben a bejelentéssel, stb. Ahol ilyen parasztokat tesznek meg "vezetőnek" ott simán belefér az is, hogy okosba' alkalmazzák a dolgozót.

Egyszóval a poszt írónak a tanácsom: a régi mondás szerint, aki lehajtja a fejét annak még bele is verik az asztal sarkába. Harcolni kell, nincs mese!!!
El tudnád képzelni az életed internet nélkül? Az okostelefonod nélkül? Facebook nélkül?  Emlékszel még, mikor kézzel írtál levelet és feladtad a postán? Sorban állás után. Tudod, miután ráragasztottad a bélyeget - amit megnyaltál.  Emlékszel még, mikor gyűjtögetted a húszforintosokat, és este hat…..
Xenu lives! 2016.05.02 13:48:57
Vajda Bálint Coloradóról rengeteg tévhit terjeng a világban, de ami még szomorúbb: az alábbi pontok többségével maguk az amerikai sincsenek tisztában. Többek között ezért is döntöttem úgy, hogy ideje fellibbentenem a függönyt és rendszerbe vennem néhány tipikusan Coloradóra jellemző sajátosságot...
Csodálatos párbeszéd tanui lehetünk, múltkor ugyanis a x+n. noname parkolótársaság beszült a Magyar Pénzverőnek, hogy szarok a kétszázasaik, azért nem lehet sehol parkolóautomatákban fizetni velük. Bár kevesen lehettek, akik ezt elhitték, a Magyar Pénzverő úgy gondolta,…..
Xenu lives! 2012.12.11 23:56:50
@opel123: Fején találtad a szöget!
A 2008-as minőségbiztosítás 1996-ban?
Ekkora kamu dumát...
Márpedig ha ebben nyíltan hazudni mernek, akkor bármi másban is, szemérmetlenül!

A 200 forintos érméket EGYETLEN automata SEM fogadja el, nem csak parkoló automata, hanem SEMMI!!! Itt talán mégsem a Magasságos Pénzverővel van a probléma, nemde????????
Xenu lives! 2012.12.11 23:58:34
@uraaam: Én is igyekszem gondkoskodni róla, hogy rolnizzanak a tetvek, ha már az adónkból épített utcákért szednek pénzt...
Hátránya, hogy asszem 20 darabnál nem megy bele több, namost én 500 Ft-os övezetben lakom, tehát a 10-20 forintosok csak rövidebb időre elegek - hosszabb időre el kell állnom a saját házam elől. Röhej!!!
Három nap telt el azóta, hogy a húsvétkor leszerepelt Auth Magda élő egyenesben bazmegelt, majd nyafogott hírolvasás közben. Az eseményt megörökítettem az előző posztban, amibe belinkeltem a forrást, a Magyar Rádió hangtárát, ahol bárki ellenőrizhette a történteket. A Magyar…..
Xenu lives! 2012.11.24 23:06:02
Mindig érdekes élmény, ha az ember saját bőrén tapasztalhatja meg a politika történéseit. Van, hogy ez vicces formában történik, van, hogy érdekes módon - és van, hogy propaganda képében szivárog be a mindennapjaidba, és az arcodba tolnak valamit, ami már messziről bűzlik. A…..
Xenu lives! 2012.11.11 22:43:38
@dzsugasvili: Kitől kapod a fizetésed az ilyen kommentekért? A PRC-s fizetett bérbloggereket már ismerjük egy ideje, de újabban Azerbajdzsán is elkezdte ezt a mocskos kis játékot?
Mondjuk rájuk is fér, a béka segge alatt lévő reputációjukat a hozzád hasonló talpnyalókkal javítani, ötven-hatvan év és rendben is lesz.
Tegnap este publikáltam egy posztot, amiben leírtam az RTL Klub Híradó Couchsurfing riportjáról szerzett forgatási élményemet. A posztban eredetileg közzétettem egy beszélgetést, ami az operatőr és közöttem zajlott az autóban útban a CS party felé. A dialógusunk alatt szóba…..
A melegfelvonulásokkal kapcsolatos reakciók érezhetően egyre több politikai színezetet kapnak. Amikor az első pride-ot szervezték hazánkban, több mint egy évtizeddel ezelőtt, az élvonalbeli politikusok többségében még tartózkodtak attól, hogy állást foglaljanak a…..
Van ez a szülés dolog. Ennek az örömeit, bánatait, nehézségeit, testi és lelki fájdalmait (ne adj’isten olyan szörnyű fordulatok esetén, mint vetélés, vagy abortusz) férfiként nem hiszem, hogy tisztünk lenne belső szemszögből tolmácsolni. Mivel a gondolat és érzetátvitel…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
  A Maui Jim Pau Hana modellje 2011-ben lett az év napszemüvege az Egyesült Államokban. Így kell a semmiből néhány év alatt sikeres prémiummárkát felépíteni. A végeredményt látjuk: olyan brand született, ami alatt napszemüvegeket 70-80 ezer forintokért el lehet…..
Az igazi überthorror: 4 év alatt nem sikerült megjavítani a gyártási hibás BMW-t. Naiv ügyfél természetesen még 2008-ban perelt, viszont hiába nyerte vissza elméletben azóta másodfokon is az autó árát kamatostul, egyáltalán nem kapta vissza a pénzt. Neki viszont még hátra van…..
Xenu lives! 2012.03.24 18:39:34
A vallás, a hit az egyik legnagyobb erő, ami képes átsegíteni az ember a legnagyobb nehézségeken is. De amint a történelem szomorú tapasztalatai mutatják: az eltorzult, félreértelmezett vallási parancsolatok, a hittételek kiragadott, kiforgatott értelmezései, a vallások…..
Xenu lives! 2011.12.19 13:16:53
@Keresztény szellemiségű luxuskurva: És ezt te hol hallottad, személyesen? Ott voltál, és érted az arab nyelvet, vagy másod-harmad-negyed forrásra hivatkozol? A sajtót ne említsd kérlekl mert azt muszáj leszek kiröhögni.
Xenu lives! 2011.12.19 17:16:11
@Mercel: Ez a kiforgatása annak, amit mondtam!
Azt viszont gyönyörűen prezentáltad, hogy terjednek az álhírek, és a véletlen- vagy tudatos csúsztatások.
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
Xenu lives! 2011.08.26 22:16:34
@ave: Tömeg van, de nem félemlítenek meg a kopasz állat biztonságiakkal és kapsz sört ha kérsz.
A Foxconn egyik csengdui üzemét rázta meg robbanás, azt a gyárat, ami tavaly nyílt a megnövekedett iPad-igény kielégítésére. A hírek nem szólnak pontos károkról, de állítólag hét óra körül történt a robbanás, ami után legalább tíz tűzoltóautó és ugyanennyi mentő…..
Xenu lives! 2011.05.21 12:11:04
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
Xenu lives! 2011.05.21 03:56:46
Mindig örömteli látni, ha egy tévében sűrűn előforduló arc rácsodálkozik valamire, mint a szörpgyáros Zsanett annak idején a Big Brother kameráira, jé, engem egész nap kukkolnak? Most éppen Damu Roland barátnőjének története hozta elő a naiv kisfiút Hajdú Péterből, aki az…..
Xenu lives! 2011.04.21 11:51:38
@atlagjancsiba:
"Aki kurvanak megy el, ugy oltozik, viselkedik, az ne csodalkozzon ha megbasszak!!!"

Pontosan erről van szó! Ezt felejti el a mai kis ribik tömege. Kint van az egész húsbolt, kelletik magukat országnak-világnak, oszt csodálkoznak ha egy kevésbé fejlett önkontrollal rendelkező férfitársunk jól megbassza őket.
El kéne gondolkodni ezen is a mai fiataloknak, nem kéne kurvaként öltözködni és viselkedni, és akkor nem is kezelnék úgy őket mint egy kurvát!
Xenu lives! 2011.04.21 11:57:42
@Kulics: Minden épelméjű és jó érzésű embernek felbassza az agyát ha ehhez a kis ribihez, vagy az Elter Zsanetthez hasonló cafatok próbálnak ismert, híres vagy köztiszteletben álló embereket(rendőrök) bemocskolni a saját kis sivár tyúkszaros sikertelen és jelentéktelen életük miatt, bosszúból.

Tessék itt az igazság a kis Zsanettről

igazkurucoldal.blogspot.com/2007/06/2007-jnius-20.html

Az erőszakkal vádolás 99.99%-ban a nők pitiáner aljas kis bosszúja!!!
Xenu lives! 2011.04.21 14:13:41
@sweeney todd:

"nem is értem, hogy jön ide Zsanett. :O"

Nem világos, még mindig? Akkor körülírom nagyon egyszerűen, hogy te is megértsd.
Ahogy a másik szajha is alaptalanul vádaskodott, itt is be fog bizonyosodni, hogy Rolandot ártatlanul vádolják. Ezt garantálom!
Nagyon sok barátja van, aki mellette áll még ezekben a nehéz percekben is, és nem hagyja hogy az ilyen szenzációhajhász műsorokban össze-vissza hazudozzanak!
Belsőség Buktuk a B125-kampányt 2011.03.04 15:44:22
A lényeg, hogy egy kevés embert érintő, keveset érdeklő részletkérdés ügyében mozdult meg az ország, gyűjtött a kürtőskalácssütő, a fogászat és a horgászbolt, az olvasók meg a parlamenti képviselőiket szpemmelték - őrületes buli volt. Nekünk nagyon jól esett…..
Egy névtelenségbe burkolózó hölgy sztoriját olvashatjátok ma. Nőként mit tehet valaki, ha ilyet lát? Elvárható-e, hogy esetleg közbeavatkozzon valami módon? Tegnap reggel kb 09:35 perckor Budapesten a Szentendrei úton (Aquincum múzeumnál, vasúti híd alatt) egy férfi az…..
B-oldal Legjobb beatbox EVÖR 2011.01.30 10:00:00
A hiphop stílus kicsit el van nyomva a B-oldalon, ezért most az alábbi videón látható Vin Diesel-hasonmással próbálok mindent helyrehozni. Elképesztő beatbox, játék és muzsika, avagy hiphop történelem 4 percben. ..
  Vissza a marxista gyökerekhez jelszóval megalakult az MSZP AlterGlob nevű tagozata a feminista Alföldi Andrea és Gellért Dániel vezetésével. A párt székházában 50-60 ember jött össze ebből az alkalomból – a meghirdetett Sickratman-koncert miatt többre számítottunk.…..
Xenu lives! 2011.01.23 17:01:35
@Kalmár:
Sztálin és Rákosi éltetése egy dolog, de a RAF (Vörös Hadsereg Frakció) egy elég konkrét kis terrorista szervezet volt.
Bayer Zsolti az európai hagyomány végét vizionálja abból, hogy az Európa naptárból kifelejtették a keresztény-keresztyén ünnepeket, ellentétben a muszlim, zsidó stb. vallási ünnepekkel. Ez valóban hiba. Az Európai Bizottság elnézést is kért érte, és azt ígéri megteszi…..