Regisztráció Blogot indítok
Adatok
encsipocok

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Mese Nagy Böhöm királyról 2011.07.02 07:15:00
A rövidlátó baloldaliak és liberálisok bizonyára farkast kiáltanak a Népszava elleni határozott fellépés láttán. És velük béget majd a panelprolik csürhéje. Az igényesen gondolkodó, felelős polgárok azonban átlátják a magasabb rendű összefüggéseket, vagy ha eddig nem,…..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
encsipocok 2011.02.02 17:55:51
@Tóta W. Árpád:
Sok embertől hallottam mostanában, hogy kitöltötték azt a nyilatkozatot, aminek a lényege, hogy csak a zsarolásnak engedve lépnek vissza az állami rendszerbe. Ha van már erről összesítés, megtudnád szerezni ezt az adatot?
Mint ők, én is olyan polgár vagyok, aki nem a jól kereső középosztályba tartozik. Mégis természetesnek tartom, hogy maradok a magánpénztárban, elvégre nem csak kenyérrel él az ember...:)
Dühítő és elkeserítő, hogy milyen kevesen gondolják ezt ma így. Abban is hatalmas felelőssége van a viktátornak, hogy ennyire elterjedt az országban a pragmatizmusnak becézett elvtelenség.
encsipocok 2011.02.02 18:45:36
@a szív fészkei:
Köszi, szépnevű...:)
Bízom benne, hogy a maradóknál többen töltötték ki ezt a nyilatkozatot és remélem, hogy ez a szám fog folyni a csapokból hetekig. Máris jobban érzem magam...:)