Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pr stratéga

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A krízishelyzet mindig speciális felkészültséget jelent a nehéz helyzetbe került személy vagy szervezet életében.  A legnagyobb probléma az, hogy ha az ügy nagy nyilvánosságot kap, akkor nagyon gyorsan sérülhet a reputáció, gyorsan elfogyhat a bizalom. A köztársasági elnök…..
Pr stratéga 2012.04.03 14:15:27
@Wasser: Köszi. Látod nekem is kellene egy jó korrektor.
Pr stratéga 2012.04.03 14:49:49
@blaubner: bizony az a kommunikációs kezelés alapja, hogy belásd kezelni kell az ügyet. Általában ezért jó megoldás, ha külső szakember veszi át az irányítást vagy a stábból valaki, aki nagy ügyekben edződött már. Különösen azért érdekes ami kialakult, mert nem volt előzmény nélküli. A helyesírási témában már elindult a hitelvesztés...számítani lehetett arra, hogy a nyilvánosság számára "érzékennyé vált" az elnök személye.
Pr stratéga 2012.04.03 15:47:47
@Exxit: köszi, hogy érdekesnek találod. A nyilvánosságban a hiteltelenné válást lehetett volna megelőzni, a hitelességet részben menteni. Abban igazad van, ha a bizalom elvész, akkor nincs tovább. A nyilvánosság szükségszerűen torzít, leegyszerűsít, emiatt az a tapasztalatom, hogy a színfalakon kívül sokszor nehéz a tájékozódás. Egy megbízást akkor tudsz elfogadni, ha tájékozódtál és képes vagy hinni benne. Anélkül nem megy.
Pr stratéga PR tippek celebeknek 2011.01.20 08:55:00
A celebek korunk jelenségei, akiknek számos erényük közül kiemelkedik ismertségük. Ma Magyarországon a magukat celebként meghatározó hírességek sokféle stratégiát követnek abban, hogyan is erősíthetik hírnevük, miként növelhetik ismertségük.  Sokszor kényelmetlen…..
  A válságkommunikáció embert próbáló, nehéz feladat. Iskolapadban is sokat lehet tanulni róla, de ahhoz, hogy professzionálisan kezeld a nehéz helyzeteket, mindenképpen gyakorlat és tapasztalat kell. A "vörös iszap katasztrófa" kommunikációja jól láthatóan megmutatta, milyen…..