Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wbrigiw

15 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  - Avagy mi az isten az a kanonok alapítvány és mit akar tőlünk?  A távirati irodák központi víruselosztóként dolgoznak, de azért a hírportálok összebújásából is születhet egy-egy jó kis hírfertőzés. Nagy újságírói munkát nem feltételezhetünk egyik…..
Nem voltam könnyű helyzetben, amikor múlt hét pénteken megkaptuk a legújabb feladatot. Csináljunk interjút egy közepesen híres emberrel. Ez szép és jó, de hogyan mozgósítsak egy közepesen híres embert egyetlen hét alatt úgy, hogy egyet sem ismerek? Hamar beletörődtem,…..
Még nyáron eldöntöttük egy ismerősömmel, hogy egyszer beülünk a Király utcai Pizza Hutba egy jót lakmározni. Azonban teltek-múltak a hetek, a hónapok, de csak nem jutottunk el az étteremig. Végül aztán eldöntöttük, hogy most tényleg meglátogatjuk a Pizza Hutot.…..
Egy kimondottan ingerszegény hét van a hátam mögött, semmi említésre méltó esemény nem történt, amiről tudósíthatnék. Így kénytelen vagyok az örök jolly jokert, a kimeríthetetlen témát, a mi egyetlen, méltán rühellt szeretett tömegközlekedésünket…..
             ..
          Éppen 2010 december 16., csütörtök, este 10 óra 37 perc van. Úgy érzem ildomos ezt az időpontot belevésni a blogba, ugyanis már legalább fél órája nem működik a Facebook. Nem olyan régen volt már hasonló eset, ami azért…..
Végre elérkezett a magyar történelem újabb dicső korszaka, megint elindult a Való Világ! Pontosan nem tudom, mióta megy a műsor, de azt igen, hogy legalább fél évig...nem is, lesz az egy teljes esztendő, szóval újabb egy éven át minden újság tele lesz az…..
Este: Kezdek fáradni, biztos megint elmúlt éjfél. De mennyi is az idő? Hajnali 2...valóban elmúlt már éjfél. Asszem ideje aludni. Ezt nem hiszem el, azok az átokverte kakasok megint kukorékolnak!? Nem tűr halasztást a kiirtásuk, holnap tényleg felrobbantom őket.…..
    Még mielőtt belevágnék a Facebook bonyolult, összetett jelenségének boncolgatásába, leszögezném, én határozottan facebook párti vagyok.A facebook már egy ideje olyan komponense az életünknek, amiről mindenkinek van véleménye. Lehet szeretni, lehet utálni,…..
Namármost. Mielőtt bárki rasszizmussal, ilyen-olyan megbélyegezéssel és egyéb ínyencségekkel vádolna, elmondanám ezen sorok apropóját.A nagynéném eljött Essenből, hogy meglátogassa a nővére sírját Budapesten. Nem kellett több, mint egy óra parkolás a kilencedik (!!!…..
Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy a nők sokkal jobban észreveszik a hazugságot, mint a férfiak. Ugyanakkor kérdéses, hogy ez csak a testbeszéd dekódolásának tudható-e be, vagyis csak személyes találkozásokkor érvényesíthető ez a képesség. Direkt találkozáskor a…..
Reviczky4 Hírmondó Profi publi 2010.10.22 20:22:14
Egyik csoporttársunk mindig remek publikat ír. Szerintem is, mások szerint is. Hogy mi a titka? Pontosan nem lehet tudni. Jellemzően rövidek az írásai, a mondatai is javarészt tőmondatok. Valószínűleg ha megpróbálnám utánozni sem sikerülne. Meg is próbáltam, íme. Mégsem…..
Október 31-én, vasárnap ismét megtörténik az óraátállítás: elvileg hajnali 3-kor visszaállítjuk 2-re a házban található összes órát. Szerencsére a számítógépekkel nincsenek ilyen problémák, azok visszaállítják magukat, a mobilok szerencsés esetben ugyanezt teszik.…..
Tegnap ellátogattunk „amywantssugar”-ral a Millenárisban megtekinthető World Press Photo 2010 kiállításra. Mivel maga a kiállítás is vizualitásra épül, nem pedig a felesleges szavakra, ezért igyekszem illusztrálva bemutatni az ott látottakat. A kiállítást nehéz lenne…..
wbrigiw 2010.10.17 15:32:43
@Slomski: Gondolkodtam rajta, hogy beleírjam-e a publiba - végül nem tettem- hogy kérdéses, meddig lesz rám hatással az utolsó (két) kép. Valószínű, hogy rövid távú sokkról van szó, és 10 év múlva már rég nem fogok rá emlékezni, de mondjuk az, hogy két napja folyton be-be villan a kép, és konkrétan rosszul vagyok a saját blogbejegyzésemtől, már talán a túlmutat a rövid távon. Bár még közel sem lehet egy életet megváltoztató hatásról beszélni.
Mindenesetre köszönöm a kommentet, ami terjedelmileg talán hosszabb is mint maga a bejegyzés:D
Reviczky4 Hírmondó vélemény 2010.10.06 20:34:06
-Véleménye mindenkinek van!-Nekem nincs...
wbrigiw 2010.10.10 15:13:10
Reviczky4 Hírmondó Nem-mese 2010.10.09 21:49:00
Alig egy hete, tévénézés közben felfigyeltem egy fura hírre, miszerint Spanyolországban a kispapáknak is kijár naponta 1 óra szoptatási szünet. Mielőtt a bemondó elkezdte volna részletezni a hírt, volt egy pillanatnyi időm gondolkozni, miről is lehet szó. Tudom persze, hogy a…..
wbrigiw 2010.10.10 11:24:40
@amywantssugar: Köszi, javítottam:)
Mi magyarok lépten-nyomon hangot adunk annak az elméletnek, miszerint egy külföldi, a „magyar lét” áthatolhatatlan aurájától távol nevelkedett kívülálló sosem értheti meg teljesen ezt a sajátos, paprika ízű mentalitást. A politikát meg pláne. Pedig, ha jobban…..
Néhány nappal ezelőtt a svájci pénzügyminiszter, Hans-Rudolf Merz világszerte megkapta a 15 perc hírnevet, ami mindenkinek jár. Mindezt annak köszönheti, hogy miközben a húsfélék importvámjára vonatkozó válaszát próbálta felolvasni a parlamentben, többször is elfogta a…..
Az Eredet (Inception) az idei nyár, sőt, talán az év legnagyobb filmes durranása. Ennek egyik legkézzelfoghatóbb jele, hogy három héten át a legnézettebb film volt az Egyesült Államokban, és a szerénynek épp nem nevezhető 160 millió dolláros költségvetés is jó befektetésnek…..