Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D-Bone

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez év januárjában és februárjában erősen megnőtt az influenzaszerű tüneteket mutató betegek száma. Jóval több érintett volt, mint jelenleg, DE AKKOR NEM TESZTELTÜNK!" Amire a szenzációhajhász média és a hisztériakeltésben érdekelt politikusok nem képesek, képes egy vidéki magyar háziorvos:…..
D-Bone 2020.10.15 10:25:01
@ZX: nem tudunk csomo mindent-> ebbol neked mi jon le? Hogy szarjuk le? Vagy nalad ez egyenlo a nem veszelyes kategoriaval?

A hosszu tavrol: mar most vannak tobb honappal kesobbi utankovetesek, es nagyon aggaszto amit ott latni. Ebbol kellene sokkal szelesebbkoru kutatas. Olyanokat is hazavag a covid kesobb, akinek nem is volt az elejen komoly tunete! Feljebb beirtam a linkeket
D-Bone 2020.10.15 10:29:33
@A kiló nem százat jelent.: Akkor jo lenne, ha olvasgatnal meg kulfoldi forrasokat, es nem mazsolazgatnal.

(Egyebkent pofon egyszeru a recept: erteni kellene a virus hatasmechanizmusat, ami a haziorvosnal gyanusan nincs meg.)

A virusnal nem csak a halalozas a problema, en sokkal nagyobb gondnak latom az alabbiakat, es errol meltatlanul keves szo esik.

www.healtheuropa.eu/29-of-doctors-have-treated-patients-with-long-term-covid-19-symptoms/102479/?fbclid=IwAR3fRJtKX2IM1vqUCJuJkXWBGrshRSNZx9aWjvHcPCNZC0mGqwNj0l-72Z8

Itt eleg sok orvos megszolal. Soha, semmilyen influenza nem okozott ekkora szamban hosszutavu szovodmenyeket, nem idos embereknel.

www.longcovid.org/stories

Errol kellene beszelgetni.

Egyebkent ki az a hulye, aki barmilyen korabbi ev statisztikait osszehasonlitja az ideivel? Kb mintha haboru alatti halalozast hasonlitanek ossze bekeidovel. Annyira masok a korulmenyek, hogy a minden api eletben minden teljesen mas:
- nyitvatartasi korlatozasok
- hatarzarak
- plexiuveg
- mindenki kezfertotlenit
- tobbseg maszkot hord
- fesztivalok elmaradtak
- stb

Ossze lehet hasonlitani, csak butasag, es teljesen teves kovetkeztetes levonasara eleg.
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..