Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éjjelibagoly

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést mindenkitől, szabadidőm a nullához közelít, egyrészt azért, mert egy földrengés+atompara idején egy tudományos újságíró két lábbal hajtja a szopórollert, másrészt azért, mert átmenetileg ide is blogolok (akit esetleg érdekel, kövesse, lájkolja, nagy pofára…..
Éjjelibagoly 2011.03.21 17:35:04
@szepi79 - Harciteknős idomár: Ahogy nézem ez házilag készített cucc,de jó 10-12 éve létezett ennek gyári változata IBM gyártmányban is.Úgy volt megoldva,hogy a numerikus padra rá kellett tenni egy műanyag keretet aminek a tetején volt maga a joykar azért volt jobb és praktikusabb mint ez mert nem tudott elmozdulni használat közben.:)
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
IDDQD Pénteki játékcsaj - Ivy 2010.12.17 11:44:00
Még a karácsonyi hangulat előtt le szerettem volna tudni Isabelle Valentine-t, azaz Ivy-t a Soul Caliburből, mert akkora mellei vannak, hogy még a legliberálisabb olvasóink is felháborodott e-mailekben tiltakoznának amiatt, hogy feldöntötték a fát az orvul előbukkanó orbitális…..
(Már majdnem Alyx Vance-ről kezdtem írni, mikor rájöttem, hogy nekem azt vasárnap tiltja a vallásom, szóval... ) Nem, a címben szereplő utolsó szó nem egy konkrét karakter megnevezése, hanem egy stílusé. Ha azt mondom, hogy hentai, akkor talán közelebb leszünk majd a…..
Éjjelibagoly 2010.12.05 13:42:23
Éjjelibagoly 2010.12.05 15:54:54
@szzsömi: Köszönöm!:)