Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FatArt

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a videóban egy újabb áldokumentum horror kerül terítékre, ami ugyan jól indul, de a második felére teljes kudarcba fullad. ..
Movie Tank A cápa 2011.09.10 11:21:00
Sziasztok!Steven Spielberg sikerszériája 1975 - ben vette kezdetét A cápa című horrorfilmmel, mely azóta kultikus mesterművé nőtte ki magát.Amity szigete népszerű turistaparadicsom, minden évben sokan látogatnak ide a strand miatt. A történet is egy ilyen nyáron, a szezon előtt…..
Azt hiszem a Halálos Iramban-sorozatot nem nagyon kell bemutatni. Totál értelmetlen B-kategóriás akció-őrület filmekről van szó, amiben nem a történet, a karakterek, vagy a színészi játék számít fontosnak, hanem dagadó izmok, őrült száguldás, dögös kocsik és még dögösebb…..
Sziasztok!Kezdetét veszi a Horror - hétvége. Elsőként a 2010 - es The tortured című filmről lesz szó.Elise ( Erika Christensen ) és Craig ( Jesse Metcalfe ) boldog házasságban élnek és nevelik kisfiukat, Bent ( Thomas Greenwood ). Egészen addig a napig, amikor Bent elrabolja a…..
Sziasztok! A mindenit,már három éves A Blogunk emberek! Pontosan 2008.03.08. -án alapultuk meg! :) Nem semmi idő ez,amit itt sikerült veletek együtt összehozni,de szégyen szemre erre a fantasztikus alkalomra nem sikerült még videót összehoznom,viszont van pár nagyon vicces…..
Sziasztok!Ó,jaj!Mondogatom ezt én keményen,baj van kedves emberek,avagy emberes kedvesek. :SSajnos bekövetkezett az,amitől féltem,a YouTube letiltotta az egyik játékbemutatómat (név szerint az Aliens versus Predator 3 játékbemutató 5. részét),így azt már YouTube-on nem…..
Mark Wahlberg régóta várt bokszfilmje nem lesz klasszikus, de a műfaján belül nagyszerű alkotás, és még újszerű elbeszélésmódot is tudott kreálni...
Régóta tervezett videót sikerült most bepótolnunk, amiben az eddig bemutatott filmek közül összeszedtük a tíz legidegesítőbbet, amikre a legkevésbé akarunk emlékezni. ..
FatArt 2011.02.23 14:28:00
 Szevasztok!Itt is a part2,nézzétek,élvezzétek és röhögjetek.További szép napot!Weehoo..
SehnAndWeehoo Fraps 2011.02.08 18:06:33
 Szevasztok!Úgy látszik h szerintem van rá esély h talán megoldottam....nah jó ezt megfogalmazom még1x.Tehát,szerintem megoldottam h Fraps el h lehet felvenni a hangot is mármint amit mi mondunk,szoval már nem kell ezt a rossz minőséget néznetek:D és a kamera se fog mostantól…..
FatArt 2011.02.08 18:43:30
 Szevasztok!Itt van a 2. rész part1,nézzétek,élvezzétek és röhögjetek.További szép napot.Weehoo..
Sziasztok! Szerencsére hamarabb kész lettem a részekkel,itt a harmadik fejezet befejezése! ..
FatArt 2011.01.31 15:15:05
Nagyon jók lettek a videók bocs ha reklámozok de szerkesztőt keresek a blogomra (www.xboxvegigjatszas.blog.hu) aki akar szerkesztő lenni az ide írjon léci ---> fatart@citromail.hu Előre is köszönöm.
És még egyszer a vidik állatiak :D !!!!!!!
Baaad Movies Évzáró - 2010 (2) 2011.01.11 12:18:00
A tavalyi módszerhez hűen idén is összeírtam néhány kevésbé fontos, inkább poénnak szánt listát a legjobb alakításokból, jelenetekből, dumákból!Valamint kitettem egy friss blog linkjét a linkblogba, a www.xboxvegigjatszas.blog.hu-n xbox-os végigjátszásokat láthatunk,…..
Ismét egy nemrég DVD-n kiadott filmről élménybeszámoltunk. ..
Ez a játék rövid idő alatt olyannyira felkúrja az ember agyát, hogy muszáj volt bemutatnom. A videó java része improvizáció, és az egész egyben, vágás nélkül lett felvéve, úgyhogy az esetleges hibákért elnézést. ..
A "Gyöngyszemek" című videók nem rossz filmekről fognak szólni, hanem leginkább olyan alkotásokról, amik nem kaptak kellő megtisztelést, és eltűntek a nagy produkciók nyomása alatt, vagy egyszerűen csak nem értékelték eléggé. De ezeken felül valószínűleg…..