Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marci2

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krumplishal Zsugabubus kerestetik 2013.04.09 08:15:47
A Krumplishal legénysége sok rejtélyt próbált már megoldani, kutatni a régi akták között és általában munkánk végén felderengett a fény az alagút végén. Ebben sok segítséget nyújtott a Tigris, hiszen ahogy visszatértünk az akolba, mindig rendelkezésünkre bocsátott…..
És itt van egy-két hatás próbálgatása:  ..
Az elmúlt órán az IrfanView programmal ismerkedtünk meg és az egyik házifeladat ennek a programnak a magyar verziójú letöltése volt:..
A következő házifeledat egy flash video elkészítése volt, egy film, vagy könyv szereplőiről. Nekem így sikerült:..
A mostani házifeladat az volt, hogy gyakoroljuk a klónozást egy képszerkesztő programban, nekem ez az órán is használt Corel Photo Paint volt. Ez lett az eredménye:..
Az előző hétre nem sikerült, így most rakom fel két elmaradt házimat, a névjegyet, és a szórólapot, amiket Corel Draw-ban kellett elkészíteni...
Találtam egy MWSnap300 nevű programot és ennek a segítségével tudtam készíteni képeket a képernyőmről. Innen letölthető: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=1048&k=9Telpíteni nem kellett, mert tömörített formában is működött. Miután beindul ki…..
Tóth Márton vagyok, másodéves, lengyel szakos hallgató. Ezen a kurzuson legszívesebben a képek szerkesztésével ismerkednék meg...