Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ratyeràk

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Haló.Írok egy rövid helyzetjelentést, h tudja mindenki, aki akarja, h mi van velünk. semmi különös. A melónak vége lett a Happy FF-ben. Rendik voltak, mondták, h szólnak ha lesz esetleg meló, ugorjak be, ha arra járok, szóljak, ha kell vmi segítség. Megkaptam a…..
TeddVisszaANyuszitADobozba Kedd 2010.11.02 11:38:00
 Szép, fantáziadús, ötletes, fergetegess cím. Épp itthon henyélek-henyélgetek. Jutka elment suliba, de előtte vettünk fel a bankban pénzt. Aztán a havi bérletkártyámat kellett volna feltölteni, de nem találtam hozzá irodát, úgyhogy bementem a sparba, vettem két sört,…..
TeddVisszaANyuszitADobozba Mell Ló 2010.10.22 11:21:24
Ez a cím vmi rohadt jól sikerült.Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. Vili nagyon kedves kis Cukorkristály! Na, tegnap megvolt az elsö nap a konyhán. Kezdödött úgy, h 3ra kellett volna odaérnem, de a kurva sztrájkolók miatt, nem volt metró, busz, Kis Balázs meg…..
ratyeràk 2010.10.24 21:06:36
@Vüktim: akkor ezért lettem kissé hallás- és agykárosult.
Tegnap brutál volt, kurva sokan voltak, de mondta a chef h okes voltam. S nem alkalmaznak tovább de munkát keresni segít, ha mindent okésan csinálok.
Ja! jövö héten lehet már lesz monitorom, úh recskázhatunk webcam elött konferenciahívásban!
 Nah,jelentkezem a pincéböl. Itt sztrájk van. Nem is kicsi. Nem tudom mi ez az elégedetlenség Harkán. Vmi nyugdíjkorhatár 62 év lesz. De az eddig 65 volt, nem? Szóval most ordítozás, sikítozás, robbantgatás, s minden csupa könnygáz. Jutka is kapott belöle kicsit…..
avagy toronyba otromba...cerkófmajom karomba.Jól esne egy kávé!Cigaretta? ..
Igazàból ma nem történt semmi sem, de vicces fr billentyűzeten hu kiosztással írni. Najó kurvára nem az.Jade kérem, ami a itt a vidéki tesco-ban van, az durva. Van borjúpofa, marhavese, languszta, 6 féle hagyma, 8 fajta paradicsom, s minden jó buli kelléke: eper s pezsgő. De télleg.…..
Na,nekiállok megint, bár fájdalom így újra, de sebaj. Jutka elment suliba, JP dolgozik, úh boltbaátmenés előtt megírom, h mi történt.Tehát azért csak most kezdem, s nem ezelőtt, mert sikerült otthon hagynom a DVI VGA átalakítót, a WiFi kártyámat, plusz a monitort is. Első…..