Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Nyusszkó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sírni kell, hanem belevágni – összegzi saját történetét mai szerzőnk, swGuru, aki szerint nem igaz, hogy 40 fölött nem lehet újrakezdeni külföldön, csak kitartás, tervezés kell hozzá (és persze némi háttér sem árt, teszem hozzá én). (A képekért köszönet a…..
A mai poszt elé elöljáróban annyit: aki rózsaszín mesét vár az angliai raktáros munkáról, az ne olvassa el. Aki szeretné tudni, milyen órákat 4 fokra hűtött hangárban melózni, az igen. Mint Béla írja: ez nem élet, csupán létfenntartás és vegetálás heti 200-250 fontért,…..
A Nyusszkó 2014.01.07 15:06:35
@Cascabel: Elnézést, ha félreérthető voltam, ezek az emberek nem a mekinél stb lépdeltek előre, hanem kiléptek onnan és az új helyen érték el a mostani pozíciójukat. Pl: luxus divatmárkáknál, neves éttermekben stb. Én személy szerint legalább 20 ilyet ismerek, de rajtuk kívül is rengeteg magyar dolgozik sokkal kellemesebb körülmények között. Arról meg fogalmam nincs, hogy ők miért nem írnak ide. Én is egy vagyok közülük, én személy szerint tervezem. Szép napot!
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
A Nyusszkó 2011.08.03 15:13:56
@Cpt. Flint: Ha otthon maradok két gyerekkel akkor csak 150, és az csak a lakáshitel plusz rezsi. Szóval azokat a gyerekeket meg is kell szülni, és nevelni amíg visszamegyek dolgozni.
A Nyusszkó 2011.08.03 15:23:05
@csorsza: 24 éves vagyok, még esküvőre se tellett eddig, 4 hónapja élünk külföldön. Akarok gyereket, mindig is akartam, de nem 1 szobás lakásba iszonyatos hitellel. Én csak azt mondom, hogy aki otthon marad szíve joga, minden elismerésem. De mi azért jöttünk el, hogy jobb legyen. És az vesse rám, az első követ, aki nem adna meg mindent-normálisat- a gyerekének, amit csak tud. Az, hogy én itt mikor vállalok gyereket már lényegtelen. A lényeg az, hogy otthon nem tudnék, és nem is akarnék két gyereket nevelni. Szeretek több lábon állni. Ha kiesik valamelyikünk fizetése, itt nem gond. De otthon az lenne.
Jah, és egy szóval sem írtam, hogy szülni jöttünk ki. Az egy dolog, hogy a gyerekvállalás esélytelensége is szerepet játszott benne.