Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferka91

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subscribe Bookmarks 2011 EMI Music Services A Subscribe és az Isten Háta Mögött valahogy mindig közös fejlődési ívet mutat, vagy egyszerre mozdulnak, vagy legalábbis nálam. A Budapest Rockandroll második részén szembesültem először, a két zenekar világot felforgató…..
"Azt mondd meg nékem, hol lesz majd lakóhelyünkMaradunk itt, vagy egyszer majd továbbmegyünk?Itt van a város, vagyunk lakóiMaradunk itt, neve is van: Budapest"(Cseh Tamás és Másik János - Budapest)Amióta az eszemet tudom, Budapesti lakos vagyok. Zuglóban kezdtem a…..
Reviczky4 Hírmondó Szegesítés. 2010.12.10 21:43:01
Nem olyan régen jártam külföldön, a gyönyörű Itáliában, ahol a legtöbb áruházban, illetve benzinkútnál találtunk ilyen robotkaros, plüss nyerőgépet. Filmekből ismerős lehet (Toy Story) mindenkinek, de aki esetleg olyan mérhetetlenül tudatlan lenne, hogy nem tudja miről…..
Kolosszális hír terjed már reggel óta a neten. Tavaly elvesztettük a Pop királyát, de most egy másik tér vissza. A legendás Beatles zenekar egyik kulcsembere, John Lennon éled fel, hogy még egyszer, utoljára békét hirdessen a földön. Igaz, kicsit poros és darabos állapotban van,…..
2014. február 24.-e. Mint meg nem erősített források szerint Orbán Viktor miniszterelnök március 1.-i hatállyal Gyurcsány Ferenc független országgyűlési képviselőt nevezi ki kormányszóvivőnek. Blogunk megpróbálta felkeresni az ellenzék és a kormánypárt képviselőit, hogy mit…..
Karácsony. Erről a fogalomról sokunknak más jut eszébe. Eredetileg a család és a szeretet ünnepe volt, de ugye ez már bizonyos mértékben megváltozott, nem a boldog és meghitt jelzőket használjuk, hanem a neonfényest és a profitorientáltat. 24.-e előtt mindenki…..
Mire van szüksége elsősorban egy egyetemista diáknak? Kajára, piára, cigire és egyéb narkotikumokra. Ez azért nem két fillér, főleg úgy, hogy beleszámolják a könyvtárdíjakat, a tandíjakat, a napi sör bevitelének sokszoros árát és nem utolsó sorban a bulikra költött…..
  Emlékszem, 8.-os voltam, amikor egyik nagyon jó barátom odajött hozzám és azt kérdezte: „Feri, te regisztráltál már?”. Kérdően tekintettem rá, hogy mégis mire gondol. Kiderült, hogy egy vadonatúj honlap, portál robbant be a köztudatba, ez volt az akkori magyar…..
Nem sok alkalom volt, amikor egy nagy nevű zenekar egy videójátékhoz adja a nevét. Persze, sok zenei játék készült ilyen-olyan előadók nevével, de az hogy egy ilyen nagy horderejű akciójátékhoz a Linkin Park szolgáltassa a talpalávalót igen meglepő, hisz ahogy a…..
A mai zenei felhozatal számomra lapos, elég, ha csak a legtöbb átlagos rnb, pop és pop rock zenére gondolunk. Úgy érzem, nem kell neveket sorolnom. Sok éve hallgatok már zenét és hiszem, hogy a mai generáció, akik élvezettel is játszanak, akár az utcán, akár zenekarban, ha…..
A Fleet Foxes azon zenekarok közé tartozik, akiket a szaksajtó általában igen magas pontszámmal és elég jó véleménnyel értékelt. A legtöbb helyen belefért az év végi listákra, ahol általában előkelő helyen szerepelt. Mikor kezdetben felfigyeltem rájuk, még nem is volt olyan…..