Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roxy14

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na hol lehet kapni Budapest legjobb gyrosát a Szeráj (lesz még róla szó) után? A "nyócker" közepén, a Gyros Barlangban. Szezám Büfé (volt Gyros Barlang) 1082 Budapest, Baross utca 81. (a körút felől jőve a jobboldalon, a Horváth Mihály tér és a Szigony utca…..
Ifj. gourmand A füredi Karolina 2010.02.23 19:20:00
Próbálom megállni, nehogy giccses áradozásba torkolljon a bejegyzés. Szerencsére azonban ez egy blog, így nem kell az objektivitás kétes értékű zászlaját lobogtatnom: a Karolina egyszerűen szuper. Karolina Kávéház és Koktélbár 8230 Balatonfüred, Zákonyi F. út 4. (Silver…..
A Gyulakeszi Autóspihenő (sic!) története minden magyar mikrovállalkozó amerikai álma. Mert a büfé-kategóriában is létezhet távollátó üzletpolitika és töretlen fejlődés, ebben pedig nincsen semmi csodálatos. Gyulakeszi Autóspihenő 8286 Gyulakeszi, Kossuth utca…..
Roxy14 2010.09.17 16:29:29
Én csak annyit fűznék hozzá,hogy teljesen egyetértek a dícsérettel. Az én történetem ezzel kapcsolatban az,hogy szinte nap mint nap az autóspihenő előtt visz el az utam,de sohasem tértem be, mivel évek óta fogyózom, tehát nem való nekem a velős piritós (az összes ismerősöm és távolról jött ismerősök odajárnak velőspiritós miatt,ami állítólag isteni) ,sem a többi kaja nem hat meg.Egyszer viszont, nem annyira régen én is betértem a férjemmel egy kávé erejéig,és nagyon meglepődtem,hogy salátatálat is lehet kapni.Mondom oké kipróbálom,úgyis csak valami jelentéktelen gezemice lesz,mint általában amit kapok útjaim során,már lassan felhagyok a reménnyel,hogy jó salátát ehessek,megpróbálom.Hát mondhatom mégnagyobb meglepetésemre olyan isteni salátatálat raktak elém,hogy azóta állandóan csábulok befelé ha arra járok,de tényleg.Egyszer gondoltam eszem hozzá egy szelet tarját is.Hát az valami mennyei!!Na most azért is tévedtem ide,mert szeretném megtalálni a receptjüket valahol,de tuti nem lesz olyan szerencsém,hogy rátaláljak még hasonlóra sem.Nem egyszerűen van megsütve, gondolom pácolva van,de olyan isteni puha,hogy még az életben nem sikerült hasonlót sütnöm sem.....Valami ötletet várnék,én nem merem őket megkérdezni,hogy csinálják.....
Bocs,hogy hosszú voltam,de aki arra jár feltétlen kóstolja meg.Egyszer ettem füstölt csülköt is (kb.10 dekásat)alig volt rajt zsír és szintén isteni volt (télen nem sütnek tarját).