Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mara67

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap, húsvéthétfőn Schmitt Pál aláírja az új alkotmányt, s ezzel lezárul egy fontos és kritikus szakasz a második Orbán-kormány életében. Az alkotmányozással kapcsolatos korábbi szövegeimet nem ismételem meg, most már érdemes arra figyelni, hogy miképpen alakul a dokumentum…..
mara67 2011.04.25 12:05:31
@Napkutya: Jóóóóóó!!!!
mara67 2011.04.25 13:50:38
@Megfigyelo: Hát, nem sok sikerrel!
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Az alábbi a remek festmény a nyíracsádi természetesen az önkormányzat által fenntartott Malom Galéria legújabb kiállításának exkluzív darabja. Az időszaki kiállításra egy értékrendben jól képzett festő, Dr. Dóbus György amatőr festőművész roppant színvonalas képei…..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
"A magyar rockzene legnagyobb ikonikus alakja. Karrierje 22 évvel ezelőtt kezdődött. Azóta 24 magyar albumot és 6 angol nyelvű CD-t adott ki, amikből 18 arany vagy platina lemezzé vált. Ő az egyetlen rock sztár, aki Magyarország legnagyobb arénáját, 10 alkalommal töltötte…..
Mindig is meggyőződésem volt, hogy a politikáról a legtöbbet – persze nem elméleti ismeretek nélkül - a gyakorlatban lehet megtudni és megtanulni. Említettem már Pokol Béla örökérvényű mondását a rétről és a bogarakról; ennek szellemében régóta fontosnak tartom, hogy…..
mara67 2010.10.20 13:36:03
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..