Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamagochi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most egy kicsit bővítem a palettát, és a "retró növények" mellett szeretnék bemutatni mostanában divatos növényeket. És ha már divatos növényeknél tartunk, akkor szerintem nem hagyhatjuk ki az orchideákat. Ezek a növények manapság nagy népszerűségnek örvendenek, pedig…..
A Homár nem osztozik Mia felháborodásán. A csirkemellre sütött extra információ igenis hozzáadott érték lehet. Étteremben például percre pontosan lehetne tudni, mikor indult a sütőbe a "frissensült". Diszkréten üzenhet vele szeretteinek családi összejöveteleken, vagy kínai…..
tamagochi 2012.07.06 23:37:14
@baliquez: :))))))))

igy mar mindjart tudom mihez tartani magam, kosz a transletet!! :DD
tamagochi 2012.07.06 23:41:49
@gyömbér70: az ugyfel levele kivonatosan ennyi volt: hello, ez volt a csirken. lecci figyeljetek oda h maskor leszedjetek rola a tetkot, koszi.
ez volt junius 7-en, mikor kaptam a kajat, bar kicsit pc-bb valtozatban.
eredmeny semmi valasz.
par napja ujabb level: sajnalom h nem valaszoltak, szerintem ez gaz es fontos lett volna. ha igy, akkor mas is tudjon rola, elkuldom a homarnak.
masnap reggel 9 pontos valasz a mailboxban.
mivel a ceges mailemrol kuldtem, ha a konkret szovegezes is vonz, jovoheten elkuldom neked :)
nem voltam undi amugy, csiptem az alexandras ebedet, csak azt gondoltam, h ez azert nem oke.
tamagochi 2012.07.06 23:42:56
@LenaLondon: igen, munkahelyre. helyi menzakaja nem meno :P
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..