Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keménykalap és

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy a NASA leállította (kissé vegyes mérlegű) űrsiklóprogramját, a figyelem máris a jövőre irányul: jó, az űrsiklóknak vége. És most mi következik? Milyen űreszközök következnek most? A választ talán nem is a NASA embereitől kell várnunk, hanem magunk…..
keménykalap és 2011.08.08 20:28:21
@magyar ember teli szájjal:
Miről szólna? A posztoló űrhajó fétiséről :) Nincs ezzel semmi gond.
Megint volt egy kis főzés, és ígérem, most már téynleg oda fogok figyelni hogy legyenek rendesen képek, mert megint csak a végeredményt sikerült lekapni.Egy viszonylag egyszerű, gyorsan összedobható menüt akartam csinálni péntek este, így esett a választás erre a két ételre.Az…..
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..
keménykalap és 2011.05.07 19:58:23
Nincs harag Mark Webber és Sebastian Vettel között az isztambuli karambol miatt, az istálló csütörtökön közös fotóval bizonyította, minden oké. A kép alá azt írták, "Shit Happens", az NS-es Izsányi kolléga találóan úgy fordítja, "Néha szarul sülnek el a…..
keménykalap és 2010.06.03 17:29:24
@Rigghead: Az 2007 volt, ez meg kamu;)
Még mindig világméretű hisztéria övezi azt a tényt, hogy szabálytalan góllal tudta csak kiejteni Franciaország Írországot a 2010-es világbajnokság pótselejtezőiben. Bizonyára mindannyian hallottunk már a részletekről. A két meccs alapján döntetlenre végződött a…..
Szerző: Francis W. Scott Év: 1992 Egyeseknek nosztalgia, másoknak teljesen új és ismeretlen dolog az XL Sisters zenekar, amely Magyarországon működött a '90-es évek elején, és amely mindössze egyetlen albumot, az 1992-es Nagy test, nagy élvezetet hagyta az utókorra. Amilyen…..
Michael Schumacher tényleg otthagyhatja a pirosat az ezüstért, vagy megkapja Nick Heidfeld, esetleg Kimi Raikkönen? – tette fel a kérdést Niki Laudának a formula1.com.”Rosberg az egyetlen pilótájuk, jó, de a jók is jobbak lesznek, ha valaki napi 24 órában nyomás alatt…..
keménykalap és 2009.11.25 18:24:27
A visszatérő német sikere csak a csapatán múlik, állítja Ross Brawn, a német exfőnöke. Az angol mérnök a hétszeres bajnok összes címében segédkezett, már a Benettonnál mellette dolgozott, majd követte a Ferrarihoz. Talán a legjobban ismeri kollégái közül, semmi kétsége,…..
keménykalap és 2009.08.08 16:08:42
keménykalap és 2009.08.08 17:20:44
@petru: Igen, Brawn a 96-os szezon végén érkezett a Ferrarihoz.
Egyszerűen nem értem. Akárhogy töröm a fejem, a szakmai hozzáértés hiánya, a háttérben zajló urambátyámozás vagy sötét pénzmozgásokon kívül semmi okot nem találok arra, miért ennyire bántóan rosszak a Szerencsejáték Rt. reklámjai. Pedig maga a szerencsejáték az egyik…..
Mivel eddig sem az FSzSz sem az FTCPE szervezete nem határolódott el azoktól a magukat Fradi szurkolónak nevezett személyektől, akik a Tüzsér elleni győztes bajnoki meccs után verekedésbe keveredtek a Ferencváros játékosaival, így én most itt szerény formában de megteszem, legyen…..
keménykalap és 2008.05.05 17:19:48
Tegnap olvastuk a Havas tanár úr "saját" "blogján", hogy micsoda összegekkel csábítják őt mindenféle tévékhez, úgy röpködtek a százmilliók, majd' kiugrottak a monitor képernyőjéből. Ez így a szórakoztató (vagy bulvár) kategóriába tartozik, így nem is…..
sportmix Hamilton, az adatlopó 2007.08.10 15:39:00
Népszerű kifogás Hamilton eredményei ellen, hogy viszonylag könnyű dolga van, mivel Alonso beállításait használja. Erre válaszként természetesen a Hamilton-rajongók rögtön rá is szokták vágni, hogy igen, de Alonso direkt rossz adatokat szolgáltat neki. Járjunk tehát utána…..