Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"hitel a halál után" cikk írója

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk édesapja hiába volt elővigyázatos, nem tudta elkerülni, hogy hitele a gyermekére szálljon.Édesapám hitelt vett fel 2008-ban a Budapest Banknál. - Hitelfedezeti biztosítást vegyen igénybe (Generali), bármi gond lenne, ez egy "nagyszerű" dolog, hiszen a biztosító…..
"hitel a halál után" cikk írója 2010.09.17 14:50:00
@lovacska30:
Először megpróbálunk a Generalinál elérni valamit, utána megtesszük a bejelentést a Fogyasztóvédelem, a PSZÁF, és a Gazdasági Versenyhivatal felé (ezeknél a hatóságoknál lehet panaszt tenni a biztosító társasággal szemben)
"hitel a halál után" cikk írója 2010.09.17 15:41:24
@Ismeretlen Autós:
nem volt ilyen záradék.
A legfontosabb kitételei azok voltak, hogy nem nyugdíjasnál csak baleseti halál esetén fizet, nyugdíjas esetén baleseti halál és természetes halál esetén is fizet a biztosító.
"hitel a halál után" cikk írója 2010.09.17 15:46:06
@ZX:
mi is a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmára hivatkozva próbálunk elérni valamit...
Az öröklés visszautasításáról:
a hitelen kívül örököltük a testvéremmel egy lakás 1/4, 1/4 tulajdonrészét. A lakás 1/2 része az Édesanyámé. Ebben a lakásban éltek/él Édesanyám. Elfogatuk az örökséget még így is, hogy a lakás 1/2 értéke kb. annyi mint a hitel, mert ha visszautasítjuk, akkor a következő ági örökös az Édesanyám, és neki sem lenne könnyebb megoldani a helyzetet... aztán ha ő is visszautasítja, akkor mindenképpen elveszti a lakás 1/2 részét, és menjen az utcára???
Tehát nem maradt más hátra, mint elfogadtuk az "örökséget" és megpróbáljuk kifizetni, de nem hagyjuk magunkat a Biztosítóval szemben sem, mert továbbra is azt gondolom, hogy TISZTESSÉGTELENEK.