Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsuzsuzsanna

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt időszakban megszaporodtak a médiában - főleg a ScienNet körüli történések miatt - az MLM-el foglalkozó cikkek, írások, vélemények. Mind az ellenzők, mind az MLM rendszerek hívei megfogalmazták érveiket.A blog célkitűzése, hogy a szerzői jogok tiszteletben…..
zsuzsuzsanna 2010.09.17 01:16:54
@mcf: Megfogadtam sosem írok mlm ügyben:) Idáig bírtam megállni:)))))
Mozgássérült rokkant nyugdíjasként arról álmodoztam, hogy talán temetésem előtt kifizetem a hiteleimet és nem a gyerekeimre hagyom. Rámtalált egy magyar "csoda hálózat, amely önmagát eladó értékes termékeket forgalmaz, amelyekre mindenkinek szüksége van" . Ráadásul bolti árak alatt! Egy év alatt jogdíjas jövedelmet értem el! Már nem a tartozásokat, hanem havi fizetést hagyok a gyerekeimre! (Remélem 80 év múlva:))))) Sose hittem volna! Folyamatosan hülyének tartottak, hogy hiszek a mesében. Most meg már csak azt mondják, hogy nekem már könnyű. Egy JÓL MŰKÖDŐ mlm cégnél csak az a kérdés, hogy abba hagyod-e mielőtt sikeres lennél!
Fantasztikus csapatom van és senki közülük nem gondolja az mlm rendszert rossznak:))))
Igaz én folyamatosan azon munkálkodom, hogy a hozzánk csatlakozók szintén megtapasztalják milyen sikeresnek lenni! Sajnálom azokat, akik nem ezt a tapasztalatot szerezték az mlm-ről, amit mi. Ha hiszitek, ha nem létezik jól működő hálózat, én azon szerencsések közé tartozom, aki ilyenbe tartozhat.
Boldog vagyok, hogy hasznossá váltam, annak ellenére, hogy csámpás vagyok és mindenhol leírtak! Boldog vagyok, hogy sok embernek tudom átadni ezt az érzést! Boldog vagyok, hogy sok ember negatív gondolkozását tudtam az általam nyújtott lehetőséggel megváltoztatni!
Aki ezt nem hiszi..........azzal nincs dolgom:)))
Sok sikert minden hívőnek! ......
És felébredést minden hitetlennek:))))

"Ha azt szeretnéd, hogy az álmaid valóra váljanak,
Ahhoz előbb fel kell ébredned!"