Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iksz riant

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Mi célból? Acélból! 2011.03.14 07:00:00
-Nyugalom, a hosszú élet ritka! -Nyelvében él a nemzet - de nyelvével még senki nem nemzett. -Egy a lényeg: ragadjon a bélyeg! -Mit néző? Nem vagy te intéző. -Mi az ott a kezedben? -Nagyító meg terítő. -Nem azt kérdeztem, kitől kaptad. -Hova mész?  -Laposelemért.…..
iksz riant 2011.03.15 15:51:02
@mbm: mi ezt gyerekként családi összejöveteleken tesómmal és unokatestvérekkel kés és villa asztalhoz csapkodása mellett kántáltuk:
"Éhesek vagyunk, enni akarunk! Addig el nem hallgatunk, míg enni nem kapunk!"
iksz riant 2011.03.15 15:36:25
 Az önkiszolgáló éttermek világa két iskolai, és egy ÁSÉS-posztot is eredményezett - most rögtön két olvasói összeállítással folytatjuk a vonalat.Az elsőt a csuhástól kaptuk - aki az amúgy zseniális Orkánság blogot, a képzeletbeli, ám nagyon is valóságosnak tűnő,…..
 Brother Love a mai írás szerzője - a később íródott Egyházellenes ötlete valójában ezen a poszton alapszik. Az alábbi sorok írója nem ateista, és tiszteletben tartja minden ember vallásos meggyőződését. A modoros hívő „Márk és Krisztián – a…..
iksz riant 2010.09.16 23:13:22
Váóó, jó a poszt!
Rögtön beugrott az egyik gimis matektanár: barna műbőr szandál, fehér zokni (tényleg felhúzva!), kockás ing (ami ilyen aprókockás) betűrve! Persze nadrág hónaljig felhúzva, nagy szódás szifon szemüveg, rakoncátlan arcszőrzet, izzadás. Szabadidejében a saját kis honlapján tesz közzé rövid értelmezéseket, _útravalókat_ a Bibliához, valamint zsoltár parafrázisokat költ!!! És persze Erdélyben kirándul.
Nála naivabb embert aligha ismertem, csak egyszer lehetett kihozni a sodrából, amikor nyáron nyitott ajtónál tartott órát (hogy legyen huzat), az utolsó padban ülő srácok pedig apránként kihátráltak paddal együtt a folyósóra. Na akkor kicsúszott egy istenes szidás kedves tanár úr szájából, el is szégyellte magát rendesen.

@lIlIlI!: Na ez a "szekta" nekem is ismerős. Nővéremnek volt egy ilyen osztálytársa: hosszú szoknya, kardigán hímzett virágokkal (de csak a barna különböző árnyalataiban), valamint egy horgolt hajdísz(?), ami addig számomra nagymamámék tévéjének tetejéről volt ismerős. Na az ő családja számunkra mindig is rejtély volt, mivel nem nagyon engedték a "sima" gyerekekkel barátkozni őt és a húgát (aki egyébként ugyanígy nézett ki.) Csak egy - talán urbán legend - szól a mindennapi életükről: egy ismerős családot áthívtak vacsorázni, ám ők piros autóval érkeztek, így aztán nem parkolhattak le a ház előtt, mivel náluk a piros szín az ördögöt szimbolizálja :O
Nemrégiben újra láttam a lányt, már kislánya is van, és neki is ott a horgolt dísz a hajában. Nem mertem megkérdezni, kifélék mifélék.