Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goszi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1950-es és az 1960-as évek autóbuszaival teszi színesebbé az ünnepi hangulatot az MTA: egy kisebb történelmi flottát állítottak szolgálatba az M42-es vonalon a  karácsony előtti napokra. December 11 és 23. között, minden hétköznap délelőtt tíz órától délután…..
Anélkül, hogy megkerestem volna őket, a Budapesti Közlekedési Központ levelet küldött a "Kossúth utca" ügyében. Ez nagyon szimpatikus lépés, köszönöm. Ha valóra válik, amit a levélben írnak, az még szimpatikusabb lesz és még nagyobb köszönetet érdemelnek érte.…..
A Facebook oldal egyik kedves követője - aki egyébként a blog rendszeres hozzászólója is - még a hét elején jelezte, hogy nagyon várja a november 24-ei napot: egyik nagy kedvencének szomorú évfordulója.Mint már többször elfordult az oldal életében: ilyenkor a…..
A Duna Plaza előtt, a Váci út másik oldalán található "teret" talán nem túlzás szemétdombnak nevezni. A városból kifelé vezető út forgalma miatt nem hallani a mellettem álló szavát, a téren kunyeráló hajléktalanok a Tesco-s ingyenbuszra váró idős embereket…..