Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schcs_

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átvágó Újra itt az Átvágó! 2008.09.10 11:27:42
Kedves leendő játékosaim, nem is gondoljátok, hogy milyen boldog vagyok: végre hivatalosan is újraindítjuk az Index-szel kedvenc kvízjátékunkat. Az Átvágót készíteni nem volt rossz mulatság, de állítólag játszani is érdemes vele :) - legalábbis így tudom attól a rengeteg…..
hogyvolt House 3x17 - Magzatpóz 2008.03.27 10:19:00
Ezen a héten Dr. Gregory House szerepében Dr. Lisa Cuddyt láthatjuk, aki zavarbaejtően pontos alakítással hozza a címszereplőt. A hetibeteg pedig egy fotós, és így egy zseniális húzással elérik azt, hogy ebben a részben kicsit más fényben lássuk a szereplőket, valahogy úgy,…..
A harmadik évadnak ezen szakaszában olyan színvonalat hoz a sorozat, amiről most már érdemes beszélni, mert zsinórban jönnek az élvezetesebbnél élvezetesebb epizódok. Most pl. akik élvezik a House és Cuddy között folyó rendszeres verbális előjátékot, azok ezt a részt…..
Jefe megfegyelmezett egy rokihelyre parkoló autóst a hétvégén. Aki bunkó az bunkó, de kérdés az is, hogy a reakció mennyire jogos... Ti is ezt tettétek volna a levél írójának helyében? A mellékelt képet szombat délután lőttem Debrecenben. Az egyik lakótelep parkolójában…..
Portugal Már megint megyek 2007.11.27 18:28:38
Nem ez az első blog amit írok. Az előzőek nem voltak jók, mert akkor még azt, hittem, hogy a blog az egyfajta dühöngő, ahol megírhatom mi idegesít. Aztán már a saját bejegyzéseim kezdtek idegesíteni, de arról már nem akartam írni, mert féltem, hogy egy ilyen rekurzió…..