Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aszta

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tücsök utca Farsang és miegymás 2013.02.14 22:23:58
Az előző bejegyzés kapcsán úgy érzem, hogy rögzítenem kell a síeléssel kapcsolatos érzéseimet. Már csak azért is, hogy ha egyszer én leszek a világ legöregebb síbajnoka (aki már eleve öregen tanult meg síelni), akkor is emlékezzek rá, hogy honnan indultam. Na szóval az van,…..
Tücsök utca Rokonlátogatás 2012.11.10 21:07:26
November elsején este megérkezett hozzánk Géza öccse, Marci, valamint a kisfia Bence. Bori nagyvonalúan átengedte a szobáját a vendégek részére, ő pedig bevackolt a hálószobánkba. Szuper ötletnek tűnt a földre lehelyezett matrac, nagyon otthonosan berendezte, volt ott minden,…..
A hétfői malőr után kedden már tárt karokkal várta az iskola a gyerekeket, ők pedig mentek lelkesen. Annyira belejöttek az iskolás életbe, hogy az őszi szünet előtt kitalálták, hogy a szünet után kezdődő kedd délutáni szakkörökre is szívesen eljárnának. Persze hosszú…..
Tükrök, festmények, csillárok, színes kárpit a falakon, plüss kanapék, márványasztalok, kényelmes székek, kávé-és süteményillat a levegőben, elegáns, udvarias pincérek egy hamisítatlan tradicionális kávéház jellemzői.Konstantinápolyban 1554-ben nyitották meg az elsőt,…..
Tücsök utca Vásárlás 2012.10.11 23:17:56
Ígértem, hogy a beszerzéseinkről külön meg fogok emlékezni. Hát lássuk. Svájcban minden sokba kerül. Minden. Nagyon drága. És mi nem bírjuk ki, hogy ne számoljuk át az árakat forintra. De azért küzdünk ellene... Amit nem veszünk, az a ruha, cipő (persze a…..
Tücsök utca Iskola II. 2012.09.13 22:34:13
Az előző bejegyzésből kimaradt még egy pár érdekesség az iskoláról, úgyhogy a korrekt tájékoztatás jegyében ezeket most ismertetem. Iskolabusz: nagyon sok gyereket iskolabusszal szállítanak, persze ezért is külön kell fizetni. Bennünk föl sem merült ez a verzió…..