Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tt33

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap elmaradt, ezért megkaptok teljes valómban B) ..
tt33 2015.10.27 16:51:44
Új sorozatunk első felében bemutatjuk néhány fontos balatoni település mostanában lezárult fejlesztését, míg a második blokkban azt nézzük meg, hogy milyen tervek vannak a következő évekre nézve. Szóval belenézünk a varázsgömbbe és csekkoljuk a tó jövőjét. Első körben…..
A brigantyk a világégés fenegyerekei. Ők képviselik a sorok közti lényeget, rajtuk áll vagy bukik minden. Aldo Raine hadnagy (Brad Pitt) vezetésével ezek a zsidó amerikai katonák náci skalpokat gyűjtenek, és csupán egyetlen céljuk van. Mielőtt rohadék, szemétláda, gátlástalan…..
Ez az a leves, amit ha szombaton reggel  elkezdünk főzni, tényleg vasárnap ebédre készül el. Azon családi étkek közé tartozik, aminek meg kell adni a módját és idejét, nem beszélve a hibátlan alapanyagokról, különösen a minőségi húsról, ami a lé esszenciáját adja. Ez az…..
1994. Egy férfi próbálja cellája ajtaját kívülről kinyitni a ruandai népirtás idején Kigaliban...
tt33 2014.06.28 07:58:17
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
Star Wars Hány nap is telt el? 2010.09.16 10:49:00
Érdekes felvetést láttam A birodalom visszavág filmmel kapcsolatban. Százszor láttam, nekem is ez a kedvenc részem a sorozatból, de soha nem gondoltam, hogy valami nem stimmel a sztorival. Ha megnézzük az ábrát, láthatjuk, hogy a szerzője szerint zavar van az idővel. Luke ugye elmegy…..