Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sf sirató

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem voltak páran, akik a rövid méltatásom hatására már elolvasták a pár hónapja (anno 2011-ben :)) ismertetett Angyali üdvözletet Robert A. Heinleintől, de ha mégsem így lenne, akkor itt van egy újabb Heinlein-gyöngyszem, amit szintén bátran merek ajánlani: ez pedig a…..
sf sirató 2012.01.07 17:52:21
@fkristof: Hé, egyáltalán nem mondtam, hogy baromságokat beszélsz, csupán azt, hogy szerintem kevésbé hasonlít a két könyv, mint szerinted. Nem akartalak sem megsérteni, sem a lelkedbe taposni. Bocsi.
sf sirató 2012.01.08 13:41:01
@fkristof: Nekem tetszett a bejegyzés, csupán a véleményünk tér el a könyvekről, de szerintem nincs ezzel semmi baj :)
Életem első Robert A. Heinlein - regénye; eddig nem olvastam semmit ettől a neves szerzőtől. Lehet, hogy öreg hiba volt! Az Angyali üdvözlet, bár a jövőben játszódik, egy profin megírt SF regényhez illően nem csili-vili űrhajókkal és műanyag idegenekkel kábít, hanem egy, a…..
Idén is úgy tettem, mint tavaly előtt: beszereztem egy SF sorozat jó csomó kötetét, bár ezúttal a Galaktika Baráti Kör kiadványainál egy jóval szerényebb kötetszámmal rendelkező sorozatot választottam, a Kossuth Fantasztikus könyveket (és persze abból sem sikerült az összesre…..
Na, erről a könyvről nem kívánok különösebben értekezni, mert nem érdemli meg; meglehetősen unalmas, a mai olvasó számára legalábbis átlagos, ha nem egyenesen rossz. Nagyjából a Knight Rider sorozatot kell magunk elé képzelni a következő helyettesítéseket elvégezve: K.I.T.T.…..
sf sirató 2011.06.13 10:40:56
@acélpatkány: Igaz, nincs egyértelműen megfogalmazva a könyvben, de a magyar fickót, mint alkotót úgy kell érteni, hogy idegen kép felhasználásával ő tervezte a borítót.
sf sirató 2011.06.15 18:07:01
@fkristof: Eddigi bejegyzéseid oly tökéletesen fedték a valóságot, hogy valszeg nem lehetett beléjük kötni :)