Regisztráció Blogot indítok
Adatok
famester

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Millenáris B épületében péntektől vasárnapig tartó Kézműves Magyar Ízek Fesztivál sör-ellátója a Békésszentandrási Sörfőzde lesz. Ezzel a két Főzdefeszt-rendezvény után harmadszor is Budapestre látogat a sörbloggerek által legjobbnak tartott magyar kézműves sör: a…..
Ha valakinek a szakmája megköveteli az alkoholos italok fogyasztását, akkor a minimum az volna, hogy szakmai célokon kívül  nem iszik alkoholos italokat. Ehhez a mutatványhoz azonban nem vagyok elég fegyelmezett, meg aztán néha a szakmai célok is elég homályosak. Mert pl. egy…..
Folyékony Kenyér Peters Schwarz 2010.10.19 11:14:07
Mostanában tűnt fel a Blaha Lujza téri aluljáró kitüntetett boltjában, ahol a Red Devilt és más szögedi dolgokat lehet kapni, abban a kis lyukban két hányás közt, a hetes Budára menő megállója alatt. Nem néz ki szörnyen, bár azonnal látszik, hogy nem német, és az is, hogy…..
Érd Magyarország legnagyobb faluja, több mint hatvan ezren laknak benne, 1978 óta város, de még mindig falu. Egyetlen városi háza sincsen, csak kertes házak, autódiagnosztikák és meredek földutak és iszonyú durva kátyúk. Én is egy családi házat kerestem, meg is találtam,…..
A novemberben beindított komlóprojekt egyenes következményeként valamikor áprilisban kibújtak a kis Magnum-tövek a földből, és most már húsz-harminc centis ifjoncok kacskaringózva keresik a támasztékot, ami járna nekik. Egyelőre csak redves szőlőkarók jutottak nekik, és úgy…..