Regisztráció Blogot indítok
Adatok
didi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte egyértelmű volt, hogy valaki, valahol egyszer elköveti a Kata beküldésében leírt csobbanós baromságot, de ez akkor is vastagon a WTF-kategória.Kedves Leiter Jakab! no, hát volt régebben egy Viva Tv-s műsor, sajnos a címét már nemtaláltam a honlapjukon, amit úgy…..
Gyerekszoba Polcot? Miből? 2009.02.11 10:35:00
Tárolóhelyre minden gyerekszobában szükség van. Méghozzá sokra. Mert nemcsak a gyerek nő, hanem vele együtt a játékok és a könyvek mennyisége is. De ha nincs pénzünk, mégis miből építsünk megfelelő polcot? Például tejesládából. Amiből van elég az élelmiszerüzletekben.…..
didi 2009.02.11 10:55:36
www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70108177

Nem tudom, megtaláltátok-e, de megérkezett a hiányolt fa tornázó. :D
A postai befizetés plusz 120 Ft-os költségéről nem tájékoztatta az ügyfelet a Pannon, így az billentyűzet után nyúlt. X.Y levelét minden változtatás nélkül, az eredeti mondatvégi írásjelekkel közöljük. Tisztelt Címzett! Előjáróban annyit, hogy az ügy mellyel…..
Már régebben eldöntöttem, hogy ne mindig csak a rosszat nézzük, ezért szenteljünk egy bejegyzést azoknak a dolgoknak, amelyek tényleg működnek - és jól működnek - Magyarországon.Nos nem találtam sokat, ha valakinek van még ötlete, akkor várom a kommentek között.Az első,…..