Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anikogyorgyi

0 bejegyzést írt és 340 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
anikogyorgyi 2011.12.08 09:46:38
@Kilenc:
Igen, biztos hogy HAARP, a gyümölcsfákon látszik a vízhiány, és pláne az augusztus-szeptemberi vízhiány, mert akkor fejlődnek ki a jövő évi virágrügyek, 17 éve lakunk itt, ilyen szárazság még nem volt.
anikogyorgyi 2011.12.08 10:48:05
Az Ankh kereszt az egyik legrégibb szimbólum, amit amulettként használtak az ősi Egyiptomban. A fáraók a tudás és az öröklét jelképeként viselték, de a kereszt gyakran jelenik meg a főbb egyiptomi istenek kezében is. A jelképet az élet kulcsának is tartották, mely a…..
A piramisok létrehozásához rendkívül pontos számításokra és szinte emberfeletti erőfeszítésre volt szükség. Éppen ezért, figyelembe véve az építmények körüli rejtélyeket, sokakban fogalmazódik meg az a gondolat, hogy a fáraók építményei mágikus képességgel bírnak. A…..
A Khufu piramis központjában található két terem, melyből szűk aknák vezetnek a külvilág felé. A király „sírkamrájából” két 20 cm keresztmetszetű akna indul 45°-os szögben a piramis északi és déli fala irányába. Az északi 71 méter, a déli pedig 53 méter magasságban…..
anikogyorgyi 2010.09.18 10:52:45
@Samas.:
Nekem is ez a véleményem, Zahi Hawas pedig valahogy ellenszenves, legalább is nekem.