Regisztráció Blogot indítok
Adatok
testfej

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az öreg autó ciki, megbízhatatlan és állandóan szervizbe kell vinni. Ezt gondolják, akiknek még nem kellett hatvanezer kilométer után kettős tömegű lendkereket cserélni az új autójukon. És akik még nem bírták kiszámolni az értékvesztést. Vélemények az azonos című…..
testfej 2011.03.04 11:26:54
Rengeteg okosat és rengeteg hülyeséget is lehetett olvasni mind a cikkben mind pedig a kommentekben.
1: öreg autó vásárlása esetén a gatyádat is el fogod szervizelni, ez tutti. Olcsó az alkatrész de baromi sűrűn kell mindig vmi mást cserélgetni, ill. ha esetleg vhol meg is áll akkor trailer-re megy el egy komplett vagyon.
2: mivel benzines autóról van szó, vegyél mol részvényt hogy korrigáljon a költségvetésed mert borzasztó összegeket fogsz eltankolni az aranynál is drágább benzinből, míg mi korszerű dieselesek röhögünk rajtad a városi max 6 városon kívüli max 5L fogyasztásunkkal. :-)
3: eladni sosem fogod tudni csak még kevesebb gombért mint ahogy megvetted és akkor majd te leszel a bunkó eladó akihez jönnek a bunkó vevők hogy "mi az alja?" telefonba látatlanba...
Az autón egyébként mindenki buksizik, ez nem befektetés, ez egy használati eszköz. POnt.

Én mindenkinek a fiatalabb autó vásárlását ajánlom, világtalan baromság amit itt írkálnak páran hogy drága a szervize, fillérekből üzemben lehet tartani, ugyanis nem romlik el semmi tartós alkatrészekből építik és legalább 300e km gondtalan autózás garantált.
Persze előfordul hogy vki belenyúl és belefut egy nagyobb költségbe de ez 1000-ből 1. Őt sajnáljuk
SENKI SE MENJEN MÁRKASZERVÍZBE MERT OTT NEM ÉRTENEK AZ AUTÓHOZ, LEHÚZNAK, ÉS NEM TUDNAK JAVÍTANI MAX. ALKATRÉSZT CSERÉLNI AZT IS CSAK GYÁRIT HORROR ÁRON. Menj el egy független műhelybe és vegyél közép kategóriás u.gy alkatrészt és meg fogsz lepődni milyen fillérekből megkapsz milyen alkatrészeket.
Értékvesztés meg nincs, mert az elmúlt 1 évben nem csökkentek a középkategóriás autók ára.
EZEK TÉNYEK, BESZÉLGETNI LEHET RÓLA DE VITATKOZNI MÁR NEM ÉRDEMES.
Megvan a tökéletes megoldás a futásteljesítmény hamisításának visszaszorítására, mégsem használjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nemrég írtam egy négygyermekes családról, akik autót keresnek. Nos úgy néz ki, hogy megtalálták. Tisztelt hölgyeim és uraim, Horváth Úr megvette élete második autóját, ismét csak egy Volkswagent. Mert, hogy az első egy bogár volt, nem mondtam még? Meséltem milyen szigorú…..
testfej 2010.09.15 21:56:17
Előre szólok, hogy használt autó kereskedő vagyok.. :-)
Szinte minden érv-ellenérv elhangzott már a benzines-diesel vitában, alapvetően az a véleményem hogy borzasztóan félreinformált és kb. 20 évvel le van maradva az aki ma fél a diesel motortól, hatalmas bakit követ el ha megvesz bármilyen autót is egy nagy köbcentis benzines motorral. Ezt a kocsit soha többé el nem adja csak jelképes összegért de azt is vért izzadva, hiszen nincs az a marha aki ilyen modellt benzines motorral keres, de számtanilag legalább is elenyésző a számuk, piaci jelenlétük pedig kereskedelmi rendszerességgel nem létező.. Több ilyen autóm is volt már természetesen diesel, volt sima tdi és volt pdtdi is, soha semmilyen problémám nem volt velük, ill. korrigálok, egy klíma kompresszor állt meg. A '96-os tdi-ben 450e km volt...
Az automata váltó meghibásodása, kontra kéttömegű lendkerék cseréjével kapcsolatban egyetértek az előttem szólóval, az egyiknek ez lehet a baja a másiknak meg az, de korántsem biztos hogy bármelyik is bekövetkezik.
Azt pedig szánalmasnak találom hogy spórolásból vesz valaki 14-15L fogyasztású, újraértékesíthetetlen, automata váltós kocsit... mert hogy a gyerekek mellett élvezkedni akar... Kézi váltó, diesel motor és az spórolás!!
Leinformálás, szervizkönyv... nevetséges... és ettől jobb lesz a kocsi??
A modell választással egyébként egyetértek, kiváló családi egyterű. Jaa, és meg egy nagyon fontos: VIDÉKEN SOKKAL DRÁGÁBBAK AZ AUTÓK, A VIDÉKI KERESKEDŐK IDE JÁRNAK AUTÓT VENNI !!!
testfej 2010.09.15 22:33:10
@IPK: akkor jó, szeretnék én is ilyen vevőket akik nem szaladnak el egy flottakezelt kocsitól amit olyanok vezettek akiknek BEVALLOTTAN halvány sejtelmük sincs a jármű ideális használatáról ( gondolok elsősorban az automata váltóra ) és semmi felelősségük az autó állagmegőrzésével kapcsolatban...
testfej 2010.09.15 22:34:07
@esef: örök probléma lesz