Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clasch

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hahó!Történt 1-2 dolog mióta utoljára hírt adtam magunkról, szal most egy kis frissítés. Időközben volt öcskös két hétre, és utazgattunk itt kicsit. Aztán megjött Vera is, elkezdődött a lakáskeresési mizéria ami kb két hétig tartott mire találtunk egy faszás…..
clasch 2011.09.12 15:20:20
Nem hagyják az embert dolgozni… Munka ügyben felhívott az egyik kollégám, és miután letárgyaltuk a dolgot, azt kérdezte: „És, ami a legfontosabb: mi lesz ma este?” Gyorsan elhadartam neki, mire számítok, csakhogy ettől kedvet kaptam megírni blogbejegyzésben is. Az…..
Véget értek az alapszakasz küzdelmei a női Euroligában, így talán érdemes számot vetni arról, hogy a Pécs 2010 csapata miként teljesített sportága legerősebb nemzetközi megmérettetésében. Mindez még annak ellenére sem felesleges cselekedet, hogy tudnivaló, Baranya…..
HelóA Vera kapott egy egész kacsát bezacskózva ilyen bolti csomagolásban de faszán nézett ki. Először azt hittük csirke de most h kibontottam kiderült és bele volt hajtogatva az egész állat a zacskóba.Szal a Vera ma melózik egész nap ott ahol a nokia telók szövegét ellenőrizni,…..
clasch 2011.01.22 21:46:28
clasch 2011.01.22 21:48:20
www.mindmegette.hu/narancsos-kacsa_2.recept
Ezt szeretném majd kérni "welcome" kajának:)
Halló!Nem akarok nagyon belefolyni a témába de ma reggel az egyik tanár új magyarázattal állt elő ami érdekes volt. Szal pont múlt hét pénteken tartott egy fószer előadást észak-koreáról mivel korábban az amcsi kormánynak dolgozott és tárgyalásokon is részt vett stb de már…..
CSööcsiNah pár kép arról ahol lakunk majd csinálok kívülről is. A képeket mindenki értelmezze aszerint amit lát, vagyis nyilván ahol a wc van az a fürdőszoba.            Közben voltunk pénteken tanítani egy óvodában,…..