Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aszongyahogy

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ramones egykori basszusgitárosa, az egyébként Christopher Ward néven anyakönyvezett C.J. Ramone elárulta, hogy csak nagyon kevesen múlt a szerepvállalása a Metallicában. Wardot kétszer is megkereste a zenekar, miután Jason Newsted otthagyta őket. "Kétszer is megkeresett a…..
aszongyahogy 2011.10.04 20:46:50
@Kivlov: csak az a baj, hogy ugy nez ki, mintha SP csatlakozott volna a Padödöhöz :P
Mióta az Apple 2005-ben bejelentette, hogy Intelre váltja az addigi PowerPC alapú technológiát, a két cég együttműködése töretlen. Az Intel egy korábban sosem látott processzort tervezett az első MacBook Airekbe, egy pillanatra úgy tűnt, mintha a gyártó direkt az Apple kedvéért…..
aszongyahogy 2011.08.12 14:56:09
@Állnév: gratulálok, pont így gondolkozik egy igazi kapitalista. Gondolom közgazdaságtant tanulsz vagy csak valamelyik neves közgazdász könyvét forgatod és úgy hiszel benne, mint más a bibliában.

@oolajtoo: legközelebb, ha feltűnik, hogy igazságtalan a jelenlegi elosztó rendszer, egyszerűen adakozz. Saját lehetőségeidhez mérten... Ha már feltűnt, hogy felesleges kacatokat halmozol magad körül az szép :)
Na, most lett elegem. Tegnap este hivatalosan is véget vetettem a kísérletnek, hogy eladjam a lakásomat.Az elmúlt két hónapban a tizenegy közvetítő cég épp csak olyan érdeklődőt nem tudott prezentálni, aki valóban egy belvárosi, közepes állapotú, harmadik emeleti garzont…..
aszongyahogy 2011.04.20 19:01:21
@vizsla_barat:

A tirpák embereket Dienes István a következőféle képpen jellemezte:
tirpákok középmagas, erős, csontos emberek voltak. A férfiakban a szlávok szívóssága egyesült a magyarok erejével. Asszonyaikon nem látszik a szláv hatás: nem lenhajúak, kékszeműek mint Mikszáth tótjai, inkább barnák, karcsúak, szép termetűek. (WP)

Kár őket összehasonlítani ilyen "emberekkel"...
Valamennyi mobilszolgáltató kínál korlátlan mobilnet csomagokat, melyek különféle havi adatmennyiség-korlátokig használhatók teljes sebességgel, ezt követően korlátozzák a sávszélességet a hónap végéig. Az utóbbi hetekben verseny bontakozott ki abban, hogy a havi forgalmi…..
aszongyahogy 2011.03.11 17:10:17
@denever333333: ha nem értesz valamihez legalább ne irkálj hülyeségeket :) a pig - az a disznó, mobil internetnél nem sok értelme van a magas disznó kifejezésnek. Amire te gondolsz az a PING - ami egy szoftver. Bővebben: hu.wikipedia.org/wiki/Ping.
Az önkormányzati lakásokat mára kihalás szélére sodorta az elmúlt 20 év privatizációs kényszere. A lepusztulás és panamázás oltárképévé vált bérlakások önkormányzati tulajdonosai tankönyvi igényességgel bizonyították, hogy az "állam rossz gazda". Ráadásul…..
aszongyahogy 2011.02.16 11:35:20
@bandigyerek: igen teLik, szerencsére van megtakarításunk. A válasz nem a panaszkodásról szólt, csak felháborít, hogy egyesek szerint csak akkor lehet gyereket vállalni, ha van lakás meg milliós jövedelem. Ha meg nincs akkor a kölyök csakis kocsmatöltelék lehet vagy nem tudod tisztességesen felnevelni.
aszongyahogy 2011.02.16 11:40:03
@frikazojd: nem élünk nyomorban, de sosem tudhatod mikor leszel munkanélküli. Az ún. biztos állás is megszűnhet egyszer és kerülhetsz olyan helyzetbe, amit előtte elképzelhetetlennek tartottál. Akkor ne vállaljon senki gyereket? Vagy legyen ez is a tehetősebbek privilégiuma? Vagy mit akarsz közölni??
Legújabban utánfutóra szerelt mobil katapulttal lövik át az amerikai határ kerítése felett a füvet a mexikóiak. A korábbi alagutas módszer elég macerás, kiásni egy több kilométeres alagutat, fényt, szellőzést megoldani, ráadásulhogy már a Weedsben is ellőtték pár éve. A…..
aszongyahogy 2011.01.27 16:52:39
@S.N.E/csak úgy: eGGYesalá, helyesírás egyes, leülhetsz.
Levélírónk egy személyes konfliktus áldozata lett. Kolléganője bemószerolta a főnöknél, mondván munkaidőben pókerezik és a neten lóg, holott csak az ebédidőben tette mindezt. Nem lett volna egyszerűbb korlátozni a munkahelyi internet hozzáférést, ahogy a legtöbb helyen…..
aszongyahogy 2010.11.28 19:03:43
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

off

merre a déli parton? :) én south shields-ben éltem 4 évig :) nyáron költöztünk haza

/off
aszongyahogy 2010.11.28 19:19:47
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

de, na de akkor te ki is vagy? Péter?
aszongyahogy 2010.11.28 19:35:04
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

uhh, de rég is volt már az :) a poronty azóta másfél éves, meg ugye el is hagytuk geordie földet

sok sikert, boldog karacsonyt "földi" :)
Budapesten olyan rétegek élnek a város közepén, akik máshol Európában leginkább a külső kerületekben. És miközben a városvezetés milliárdokért sem tudta kitalálni Budapestet, vállalkozóknak és fiataloknak ez sikerült: a romkocsmákkal. (Fotó: szimpla.hu) Nemrég…..