Regisztráció Blogot indítok
Adatok
125P

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég írtam egy négygyermekes családról, akik autót keresnek. Nos úgy néz ki, hogy megtalálták. Tisztelt hölgyeim és uraim, Horváth Úr megvette élete második autóját, ismét csak egy Volkswagent. Mert, hogy az első egy bogár volt, nem mondtam még? Meséltem milyen szigorú…..
125P 2010.09.15 22:00:41
Hááát:
Nem hittem volna, hogy ezt a gépet gépet itt látom majd újra! Kb. 1 évig volt a cégemnél mint bérelt kocsi. Az utolsó időszakban sokat vezettem, és mivel még automata váltós kocsit addig nem használtam, egy kicsit idegenkedtem a dologtól, és eltelt egy kis idő mire igazán összeszoktunk, de azután valóban fantasztikus volt. A gázpedál kezelését meg kellett szokni, eleinte elégvolt egy kicsit intenzívebb mozdulat és ez a hatalmas kaszni úgy meg lódult mintha csak habszivacsból lenne.De lehetett vele poroszkálni is, 50-nél még tartotta az 5.-ben a váltót. A fogyasztás 1 személy nyugodt tempó (120-130), békés-vas megye viszonylatban kb. 11liter, tele 7 személlyel teljesen megpakolva (gyakorlatilag egy kis hátizsák fejenként, kabátok, és tele volt a csomagtartó) és egy kicsit tempósabban 15-16, városban pedig akármennyi.A hátsó lengéscsillapítók már akkor is gyengék voltak, és az első fotómű felől is hallatszott a szilentek kopogása.A képen nem látom jól, de a középső ülésekről akkor hiányzott a fejtámla
A bőrkárpit nagyon kellemes, az ülések kényelmesek hátul is, a felszereltség minden igényt kielégít duál digitklíma, űlésfűtés, tempomat, levehető vonóhorog komoly teherbírással.Az első szélvédő fűtőszálait addig nem is vettem észre amíg nem kellet használnom, de azután engem zavart egy kicsit, valahogy mindig oda tévedt a szemem.
Ezzel a kocsival valóban kilehet menni a világból, csak győzd tankolni.A Km óra állás szerintem rendben van, de lehet, hogy 4 éves koráig többet futott, nálunk kb 60 000 Km ment, azután pedig a kereskedőnél állt.
Tavaly én cseréltettem benne akkut.Műszakilag nem volt vele gond.
Amíg a cégnél volt egyfolytában azon gondolkoztam, hogy ki vesz ilyet újonnan ( akkor a 2.8 V6 tiptronic highline bőrrel kb. 13 millió volt ), a használtautón 1-2 db lehetett ebből a korosztályból találni.
Minden esetre örültem, hogy egy olyan kocsit használhattam, amit még akkor sem vehettem volna magamnak, ha az anyagiak engedik, egyszerűen racionális okokból.
Még valami:
Én adtam le kereskedőnek, és az ügyintéző hölgy elismerően megjegyezte, még addig soha nem tudták úgy bérbeadni hogy ne jöjjenek a traffipaxos , és autópálya matricás büntetések, főleg ilyen hosszú bérleti idő alatt.
Abban biztos vagyok, hogy ez csak a szerencsének volt köszönhető.
125P 2010.09.15 22:30:50
@IPK: Úgy gondolom ez egy beragadt szinte eladhatatlan kocsi volt, amit néha kiadtak bérbe, és marha nagy szerencséjükre, volt egy cég aki hosszú távra bérbe vette.