Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peeetike

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először a fehéroroszok hozták nyilvánosságra olimpiai keretüket, majd karácsony első napján az oroszok is megtették ugyanezt. Két nappal ezelőtt a svéd csapattal  ismerkedhettünk meg, kedden a szlovákokon, a letteken és a norvégokon volt a sor. Némi meglepetésre az a…..
Peeetike 2009.12.29 23:19:39
Bengt-Ake Gustafsson szövetségi kapitány vasárnap kijelölte a svéd válogatott keretét a vancouveri olimpiára. Nagyobb meglepetésre bekerült a csapatba a MoDo centere, Peter Forsberg illetve Daniel Alfredsson, akinek szereplése legalábbis erősen kérdéses. Forsberg hosszú évek óta…..
Peeetike 2009.12.29 23:17:02
@KL82: Franzen sérült.
Gustikának meg, ha néznéd a meccseit simán rájönnél arra, hogy megérdemli a kerettagságot!
Korábbi információink ellenére úgy tűnik, mégis a Vasas a legnagyobb vesztese a Magyar Kupa selejtezőknek. A hivatalos versenykiírás szerint ugyanis a helyezések eldöntése a selejtezőben a következő módon történik: "Azonos pontszám esetén – sorrendben - a nagyobb…..
Érdekes... Az után a sok őszi nap után, jött a tél, majd jött a tavasz és a tavasszal együtt a boldogság, a boldogság Patiii formájában. Szóval ez a dolog, egy kapcsolat sok időt elvesz az ember idejéből, de hát kit érdekel... :) Hisz ez jó, öröm minden egyes vele eltöltött…..
Hát igen... Az őszi erdő, sokan mondják, hogy attól nincs szebb... Tényleg szép, bár nekem szép a tavaszi, a nyári és a téli is. Szóval szerintem ez nem évszak függő, aki szereti a természetet, annak mindegy mikor megy, mert szép lesz a számára az erdő... Én majd egy hete…..
Szívünk városa. Első... 2008.10.14 20:17:00
Minden kezdet nehéz. Van ami még annál is nehezebb. Na mindegy, nem akarok feleslegesen offolni, vagy mit csinálni. A hangsúly azon van, hogy régóta terveztem azt, hogy indítok egy "blogot"... Ahogy Anikó mondta nekem, néha jó írni, mert kijön az emberből az, ami nem oda…..