Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jonpali

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van olyan, hogy az íróember vért izzad, hogy megfelelő terjedelmű legyen műve. Illetve van az úgy, hogy vért izzad, hogy beleférjen az adott terjedelmi korlátok közé. Egyik sem hálás feladat. A múlt héten megjelent Városok, stadionok, kocsmák c. regény végleges verziójába sajnos nem fért bele…..
Pénteken posztoltunk arról, hogy a SZIE GTK dékánja 4 rokonát foglalkoztatja, valamint ,,ügyvivő szakértő" munkakörben érthetetlenül magas, akár 1 millió forintos fizetésekkel dolgoznak alkalmazottak. Az egyetem azonnal felszolított minket, hogy töröljük a fizetési listát. Most…..
Hallgatói Hálózat A diákhitel 2 2013.10.09 21:00:00
Véleményes poszt a diákhitelről. Ha vitatkoznál vele, tedd meg kommentben, a szerző is ott fog ólálkodni! Ha részletesebben is kifejtenéd az ellenvéleményed, küldd el az írást, és közzétesszük. A diákhitel 2 az az intézkedés mellyel a kormány a jelenlegi adófizetők…..
Ez a bejegyzés nem jött volna létre, ha Ribizlifőzelék nem ajánlotta volna elolvasásra Bill Bryson: I'm a stranger here myself című könyvét. Megvettem a Kindle verziót és elolvastam, nagyon jó könv, ezúton is köszönöm! Figyelem, „spoiler"! :) A diner egy nagyon amerikai dolog.…..
Lezárult egy korszak.Az ártatlanság kora.A technikai civilizáció és a fogyasztói társadalom csápjai egy szinttel lejjebb húztak a konzumidiotizmus és környezetszennyezés ingoványába.Kocsit vettem!Szeretném hinni, hogy ettől még nem fogok minden nap autóval járni munkába. Hogy el…..
Néhány érdekesség:Párszor használtam a Citizen Bank debit kártyát Magyaroroszágon vásárlásra. Nem pénzfelvétel, sima vásárlás POS terminálon lehúzott kártyás fizetéssel.Minden alkalommal 3%-os költséget számoltak fel érte, ez elég dühítő és nem is értem, milyen…..
Már szintén volt róla szó, hogy a lakást a tulaj el akarta adni. Az ingatlanügynöktől nemrég hallotta, hogy keresek másik lakást és rajta keresztül üzent, hogy ha még egy évre szerződünk, akkor egyelőre addig nem fogja eladni.Ez más helyzetet teremt. Természetesen ha nem…..
A CIG Pannónia Életbiztosítót  ̶  a honlapján hozzáférhető tájékoztató alapján  ̶  „2007-ben elismert magyar közéleti személyiségek alapították és kiváló hazai szakemberek vezetik”. A cég vezérigazgatója Gaál Csaba, az igazgatóság elnöke…..