Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabó77

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ellátható Európa biztonságosan gázzal, és ha igen, hogyan és milyen áron? Hogyan áll az európai-orosz gáz-játszma, mit veszíthet, mit nyerhet Európa az újabb gázvezetékekkel? Mennyire lehet függetlenedni az orosz importtól? A gázkérdésről és szerepéről az…..
Gabó77 2014.07.12 15:46:17
@NRob: Nettó hülyeség így is úgy is a kisemberek adójából van a közpénz amivel garázdálkodnak. Ha jól értem azon meg a vita hogy ezek a pénzek az Áramlaton át tűnjenek el a nagy orosz zsebbe vagy a Folyosón át az azeri türkmén orosz kiskirályok zsebébe... Más ötlet nincs?
Az energiatudatosság körülvesz - pályázat, díjazás: 2012. január 31-énSzerintünk az energiatakarékosság szexi is lehet. Neked mi jut eszedbe róla?Van esetleg egy jó sztorid hozzá? Mutasd meg és pályázz!  A fődíj egy szabadon felhasználható, 100.000 Ft értékű…..
Zajlanak az események Dél-Afrikában, és az igazán izgalmas részek még csak most következnek. Az országok vezetőivel 6-án kezdődött ugyanis ún. magasszintű konferencia, és három nap múlva ki is derül, hogy mennyire veszik komolyan a Föld jövőjét. Az izgalmakból mi sem…..
Hogy miért van épp angolul - mikor az egész az ott élőkről kellene, hogy szóljon -, azt nem tudom. De jópofa. (Tipp: Levente - kösz!)..
Több mint húsz környezetvédelmi szervezet szorgalmazza egy rövid animációs film főszereplői, Péter és Márta segítségével, hogy az EU állítsa le az uniós bioüzemanyag célkitűzések által okozott környezetkárosítást.  A közösségi hálózatokon, köztük a YouTube-on…..
December közepén még csak legyintettem, mikor olvastam, hogy "Kibővíti a fűtési támogatásokat a kormány. A tervek szerint 2011 októberétől nem csak a gázzal és távhővel, de a fával, szénnel és cseppfolyós gázzal fűtő, hátrányos helyzetű családok is igényelhetnek…..
Ez az anyag nagyobb pusztításra képes, mint az összes többi „drog” együttvéve, melyeket az emberiség valaha használt. Mégis ez az egyik legnépszerűbb tudatmódosító. A legkülönösebb, hogy csak közösen tudjuk visszaszorítani. Külön-külön nem lehet lejönni róla.…..
A ma reggeli hírek tele voltak Japán 'kivonulásáról' a hétfői plenáris ülésről. Legelső felszólalásában a japán delegáció kijelentette, hogy megtagadja a Kiotói Jegyzőkönyv meghosszabbításának aláírását. Ez nemcsak súlyos eltávolodást, de a tárgyalások blokkolását…..