Regisztráció Blogot indítok
Adatok
folkhagyma

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az önkormányzati választási kampányban az a jó, hogy ilyenkor az ország minden polgármestere megembereli magát, és felavat, átad, megnyit valamit, hadd örüljenek a népek. Ha a polgármester országgyűlési képviselőjelölt is, akkor ez igaz a parlamenti választási…..
folkhagyma 2010.09.15 21:29:28
@Mária néni:
Az a baj,hogy én vagyok a bolond,hogy az ilyenre reagálok,de egyet mondok és ne is írj vissza erre,mert nem fogok többet ide belépni,de visszakapod Te még az élettől,hogy ilyen rosszindulatú vagy!
Nem kívánok Neked rosszat,de majd jusson eszedbe,akármikor lehet ,hogy 10 év múlva,de nagyon nagyot fogsz koppanni!
Ez lehet betegség halál eset bármi,de jó ra ne számíts,ha így állsz az ember társaidhoz,egyáltalán ismersz Te személyesen egyetlenegye gördeszkást?
Tudod,hogy hány ember űzi ezt a világon?Az mind kretén?Itt mutatkozik meg a Te értelmi szinted.
Mert nem abból kell kiindulni,hogy van az erzsébet téren 20 deszkás és esetleg volt velük egy negatív élményed.Tudod nem ebből kell kiindulni elárulok valamit,nekem sem ők a kedvenc deszkásaim,sőt a vidékiek sokkal jobban neveltek és barátságosabbak,mint egyes fővárosi nagy arcú srácok.
Tény,hogy vannak olyan gördeszkások,akik miatt mindenki szégyenkezhet,de vannak olyanok is akikre büszkék lehetünk!
És elmondanám,hogy nagyon sok jó barátom van és gördeszkás nem tudom,milyen "Íme, egy drogos, raszta, toprongyos" Te miről beszélsz Mária?
Gondolkozz el,hogy miket írsz,mert súlyosan el vagy tévedve,én nem meggyőzni akarlak csak segíteni,ha már erre szorulsz!
Ma láttam egy videót,amint Ibrahimovich (Ac Milan játékosa)
heccből hátba rúgta egy csapattársát,akinek láthatóan nem esett jól!Kérdezem én akkor minden focista tapló állat?
Nem!!!El kell tudni vonatkoztatni!Negatív példák mindenhol vannak,minden sport ágban,csak azok nincsenek terítéken,mert nem feltétlen az utcán zajlik!
De hidd el nem jó olyan sportot űzni,amit alig tudsz pár helyen csinálni és mindenhonnan elzavarnak!
Csak próbálnád ki!
folkhagyma 2010.09.15 23:57:46
@tanarseged ur:
tanárSEGGédúr!

Pont erről van szó,hogy megvédeni valamit!
Mert én úgy gondolom Ti idősebbek vagytok tőlem,persze ezt hogy tudnám megállapítani úgy,hogy nem is láttalak!Csak valami ezt sugallja.
Annyira jellemző ez a magyar negatív hozzáállás,ha már Te nem csinálsz semmit,csak bejársz dolgozni,vagy minden napod ugyanúgy telik,nincs barátnőd vagy feleséged,vagy ha van is,nem kapod meg azt amit megkéne?
Vagy még az életedbe nem voltál egy igazi nővel?Én erre tippelek!Vagy arra hogy homok került a gépezetbe.
Nincs jobb dolgod,itt irkálod hülyeségeket?
Csak arra vagyok kíváncsi,hogy vajon az utcán is ilyen nagy a szád?
Tudod ott mi vagyunk otthon!Nem pedig Te!
Én rohadtul kiállok magamért!Nem kedvelem az erőszakot sem!De amit írsz irritáló!Hozzad a puskád,vagy amit akarsz Te veszíteni fogsz szerintem!
Tudod a gördeszkázás több mint sport,lehet művészi szinten is űzni,de lépjünk túl ezen,hogy itt bizonygatom,hogy még pedig a gördeszkások jók meg ez egy jó dolog,stb.
Ok megértem,ha nem tetszik Neked.
De könyörgöm nem ezzel kéne foglalkozni,amikor pl a BKV vagy a MÁV 100 milliókat sikkaszt el,vagy az országot szétlopják,nincs összetartás az emberek között,akkor jöttök és ilyen butaságokat írtok gördeszkásokról?
Hát könyörgöm nem hiszem el tanárSEGGéd úr!
Hát mi van veled?
Csapkodd az asztalt a röhögéstől nyugodtan,
ez titeket minősít!
Esetleg lövöldözni azokra kellene,akik esti órákban mély hanggal kést rántanak Rád és elveszik amid van te meg összehugyozod magad
mert ott nem lesz nagy szád.
Ja igen az ilyen pesszimista rossz indulatú emberektől kéne megtisztítani ezt az országot!