Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mugen

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slam úgy gondolta, hogy az Apple hivatalos online boltja garanciát jelent a garanciára. Ebben igaza is volt, cserébe az összes létező adminisztrációs hibát végigszenvedte, miközben a telefonjait cserélgette: Sokan abban a hitben vannak, hogy az eredeti Apple Online Store-ból…..
Furdancs Blog Star Wars-tervrajzok 2013.03.06 12:54:38
Talán tíz évvel ezelőtt esett meg velem, hogy majdnem sikerült pincérfogásban kidobatnom magam a biztonsági őrökkel egy könyváruházból. Történt ugyanis, hogy a könyvek között bóklászva kezeme akadt egy olyan olvasni-, vagy inkább nézegetnivaló, amit a mai napig nem hiszek el.…..
mugen 2013.03.07 08:56:49
@WinterMute: Ott van az, csak grill néven jelölik. Hagyományos guggolós-pottyantós verzsön.
Naiv ügyfél nyugdíjas szülei elé a ház kapujába tették le a 80 kilós hűtőt az Euronics "futárjai", és ezért még külön pénzt is kértek: A miskolci Euronics üzletben csereakciós hűtőgépet vásároltak a szüleim. A régi hűtőt 10.000.-Ft-ért beszámították a…..
Belsőség Dekormatrica? Langyi! 2011.11.19 16:28:00
  A jó versenydizájn tényleg feldobja az autót. Azonban lássuk be, a rövid életű és könnyen eltávolítható matrica olyan, mint az elhalványuló kozmetikai tetoválás: frankó, frankó, de aki határozott és tudja mit akar, az irharéteg alá nyomatja be a festéket, és viseli…..