Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magánszemély

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az arany árfolyama a mai nap folyamán újabb csúcsot döntve elérte az 1283  USD/unciát, ezzel 17%-os éves növekedést tudva maga mögött. A Bloomberg szerint tovább folytatódhat a szektorban az akvizíciós hullám, amelynek keretében potenciális célpont lehet két…..
magánszemély 2010.09.20 15:32:48
Az e-kereskedelem fejlődésének fontos állomása volt, amikor internetes árverésen nyílt lehetőség használt termékek eladására vételére, megszabadulhattunk másoknak értékes, de számunkra csak porfogóként funkcionáló tárgyainktól. Gyors, kevés energiát igénylő, viszonylag…..
magánszemély 2010.09.15 20:00:46
@balafánt: Nem szeretem, ha olyanok mondanak véleményt dolgokról, akik nincsenek benne. Ezt hívhatjuk okoskodásnak is. A jelen esetet elolvasva teljesen világos, hogy a felelőtlen vásárlót magától nem lehet megvédeni. A vásárláskor nem tudta, hogy a boltban fogja átvenni az árut, ennyi erővel bárhol is történhetett volna az üzlet, pl a Deák téren.
Néhány alap dolgot nem árt betartani e-vásárláskor: műszaki terméket, ruházatot, olyan terméket, amihez jótállás járna nem szabad vásárolni olyan helyről, ahol nincs garancia, vagy csere lehetőség. Ha ennek ellenére vesz valaki ilyesemit, annak mérlegelnie kell, hogy az esetleges javítási költség alacsonyabb-e, mint az alacsonyabb ár.
@Rolli: elolvastam és a benyomásom most is lesújtó a blogolóról, hogy egy ilyen esetből hangzatos címet kreálva téves következtetést von le és okoskodó ajánlásokat fogalmaz meg. Egyáltalán hogy jön ehhez?

1Javaslatom: mindenki, aki gazdasági témában blogol, legyen közgazdasági végzettségű
2. A portfolio, mielőtt kirak egy blogot a főlapra, véleményezze, és ha teljesen sajátjának érzi, akkor jelentesse csak meg :)
Folyatathatnám, de annyit nem ér az egész...