Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kumbernuss1234

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira otthon érzem magam ebben a moziban, hogy előfordult már: szobapapucsban csattogtam át filmet nézni. Itt láttam először a kedven filmemet (Ádám almái) és még mindig fáj a rekeszizmom a legutóbbi gyöngyszemtől (Zajháborítók). A Cirkó azoknak a menedéke,…..
kumbernuss1234 2012.04.13 10:12:24
Szipoj Ágnest senkinek nem kell bemutatni. Szinte a tökéletes ismeretlenségből robbant be üstökös csillagként a hazai irodalmi élet fénylő egébe; azelőtt táncosként, masszőzként és eszkortként (luxuskurva, beképzelt sznoboknak – a szerk.) dolgozott, de 2005-től tudatosan…..
A légkondi surrogása mennyei muzsika füleidnek? Legszívesebben beköltöznél a frigóba? Nincs mese, kérlelhetetlenül és visszavonhatatlanul megérkezett a nyár! Ez a friss gyümik, a balzsamos, tücsökciripelős éjszakák, a nagy pancsolások, a szenvedélyes, forró szerelmek és a…..
kumbernuss1234 2011.06.07 16:54:45
@HRita: remélem, hogy a "barátnők" is előkerülnek hamarosan :-)
  Mielőtt rátérnénk a mai olvasói posztra, bűn lenne a témában kapcsolódó brosúrát Blassiustól nem megemlíteni (Kréta: A szerelem és az álmok szigete!). Sziasztok! Arra gondoltam, egy-egy igényes útikönyv remek táptalajául szolgálhat a modoros fordulatoknak. A…..
kumbernuss1234 2011.06.07 14:21:42
07:00 Kicsit menjél arrébb, megint elfoglaltad az ágy háromnegyedét, egész éjszaka alig bírtam tőled aludni, és már megint horkoltál, hát nem igaz, hogy nem tudsz elmenni vele orvoshoz, vagymittudomén, mit csinálj, de szétrobban a fejem. Különben meg csipás a szemed, mossad…..
Brigi, a szókimondó: Te Edit, milyen helyre hoztál te minket, he? Vörös Sárkány, bazmeg. Inkább mentünk volna a Sárga Rókába, pföjj.Edit, a bizonytalan: Jaj, Brigi, ne szívózz már az elején! Itt nagyon fincsi és különleges teákat lehet kapni tök origináltan Kínából. De…..